• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Macskabajok - Az állatorvos gyakorlati tanácsai (Könyvek)
Dr. Mátray Árpád
Macskabajok - Az állatorvos gyakorlati tanácsai Macskabajok - Az állatorvos gyakorlati tanácsai
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Célom és feladatom annyi volt, hogy az elmúlt tíz évben, a Kossuth Rádió Hajnal-Táj című adásában elhangzott néhány érdekes és leginkább közérdekűnek mondható, hallgatói macskás kérdéseket, és az azokra adott válaszokat, szöveghű formában leírjam. Remélem, Kedves Macskabarátok, hogy érdeklődéssel és megelégedéssel, kedvenceik hasznára fogják majd olvasni ezt a könyvet, és sok olyan kérdésre találnak majd választ benne, amit Önök is feltennének. Dr. Mátray Árpád a könyv szerzője A szerző több mint 5000 állategészségügyi témájú hallgatói kérdésre válaszolt az elmúlt 10 esztendőben, a Magyar Rádió Haj-nal-Táj című műsorában. A második, most megjelenő kötet a macskatulajdonosoknak (a gazdiknak) és macskákkal foglalkozó szakembereknek (állatvédők, -tenyésztők, macskakozmetikusok, macskapanziósok stb.) válhat hasznos segédeszközévé. Bízunk benne, hogy a kérdések és feleletek elolvasásával hozzájárulunk kedvenc állataik egészségének megóvásához, gyógyulásához. A tartalomból: A szerző előszava Bevezetés I. Élősködők II. Emésztőszervek III. Etetés, táplálás IV. Érzékszervek V. Fertőző betegségek VI. Hormonzavaros állapotok és idegrendszeri betegségek VII. Kültakaró VIII. Légzőszervek IX. Mozgásszervek és sebek, sérülések X. Szaporítószervek XI. Tartás és gondozás XII. Viselkedés XIII. Vizeletkiválasztás XIV. Egyéb Függelék
Kiadó:
SpringMed Kiadó
Oldalszám:
272 oldal
Gyártási év:
2018

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: