• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > A királyi könyvek jegyzéke a bennük foglalt nemesség czim, czimer, előnév és honosság adományozásoknak - 1527-1867 (Könyvek)
Illésy János
A királyi könyvek jegyzéke a bennük foglalt nemesség czim, czimer, előnév és honosság adományozásoknak - 1527-1867 A királyi könyvek jegyzéke a bennük foglalt nemesség czim, czimer, előnév é
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
2.125 Ft
Eredeti ár: 2.500 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Illésy János által 1900 körül készített feltáró cédulák kiadásának célja az volt, hogy összegyűjtsék az egyes családok nemességét, kiváltságát, rangemelését dokumentáló források lelőhelyének adatait. A nemesi összeírások kutatása a cédulamutató nélkül gyakorlatilag elképzelhetetlen, ezért az Illésy-féle cédulák nélkül a kutatás csak az iratok egyenkénti átnézésével volna lehetséges. A cédulák általában a következő adatokat tartalmazzák: az adományos család-, elő- és keresztneve, az adományos feleségének neve, leszármazottaik és azok házastársainak nevei, az adományos testvérei és azok házastársainak és leszármazottainak nevei, eltérő családnevű rokonok, vagy adományostársak és azok házastársainak, leszármazottainak nevei, stb. A kötet az eredeti kiadás reprint változata.
Kiadó:
Hermit Könyvkiadó Bt.
Oldalszám:
288 oldal
Gyártási év:
2019

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: