• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Etel laka, vagyis Attila hun király birodalmi székhelye történelmi vizsgálat (Könyvek)
Révész Imre
Etel laka, vagyis Attila hun király birodalmi székhelye történelmi vizsgálat Etel laka, vagyis Attila hun király birodalmi székhelye történelmi vizsgála
- 15%
Szállítható: Megjelenés után
1.785 Ft
Eredeti ár: 2.100 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Révész Imre könyve a neves elődök nyomdokain haladva bizonyítja Pray György, Sinai Miklós és Budai Ezsaiás azon nézetét, mely szerint Attila lakóhelye a felső tizsai síkon, a Szabolcs megyei Balmazújváros közelében, az egykori "Ethelaka"nevű pusztán állt. "Hogy a hiedelmem, a vizsgálatok megütik-e a történelmi bizonyosság vagy valószínűség mértékét, azt a szakértő és elfogulatlan bírálat fogja eldönteni. Szabad legyen azonban kifejezni azon reményemet, hogy jöjjön bár a bírálat egészen fegyverbe öltözve e művecske ellen, mégis aligha fogja mind felépíteni azt, amit én ebben lerontottam, s lerontani egészen azt, amit építettem. Azért Te is, nyájas olvasó, ki velem együtt az őstörténelem sötét sírboltjába lelépni szíves vagy: "félj, csak higyj", de ne vakon és feltétlenül, hanem kellő vizsgálat után és szabadon. Isten veled!" A könyv az eredeti kiadás reprint változata.
Kiadó:
Hermit Könyvkiadó Bt.
Oldalszám:
72 oldal
Gyártási év:
2019

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: