• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Micimackó - Tavaszolás Zsebibabával (O-ringes, gyűjthető borítóval) (DVD)
Micimackó - Tavaszolás Zsebibabával (O-ringes, gyűjthető borítóval) Winnie the Pooh Springtime (with collectible O-ring)
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
 
 
 
 

5-10 db. van raktáron


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A Százholdas Pagony kanyargós ösvényei egy új, egész estés film felé vezetnek, amely ismét csupa kaland és nevetés! Ennél tavaszabb már nem lehetne a tavasz! A méhek zümmögnek, a patakok locsognak, a pillangók röpdösnek és dalolnak, Zsebibaba, Micimackó és Tigris pedig alig várják, hogy belevessék magukat a játékba. De Nyuszi másképp látja a helyzetet: szerinte mindenkinek a szobában kell maradnia, míg véget nem ér a tavaszi nagytakarítás. Ki fékezhet meg egy fékevesztett nyulat? Zsebibaba szerencsére megtalálja a módját, hogy megmutassa a buzgó buckalakónak: a csodás napokat illő módon kell megcsodálni! Újra együtt a Micimackó összes kedves, jól ismert szereplője, hogy daloljon, játsszon és mulattasson. A Tavaszolás Zsebibabával az egész család új kedvence lesz!
Stúdió:
Játékidő:
63 perc
Gyártási év:
2003
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.66:1 (16:9)
Korhatár:


Korhatár nélkül megtekinthető

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: