• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Szokj rá a coacholásra! - Beszélj kevesebbet, kérdezz többet, és hozd ki a csapatod tagjaiból a maximumot! (Könyvek)
Michael Bungay Stanier
Szokj rá a coacholásra! - Beszélj kevesebbet, kérdezz többet, és hozd ki a csapatod tagjaiból a maximumot! nem ismert
- 15%
Szállítható: KB. 3-6 NAP
3.570 Ft
Eredeti ár: 4.200 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Miért kell vezetőként rászoknunk a coacholásra? Hogyan kerülhetjük el a mikromenedzselés csapdáját? Miként lehetnek valóban építőek a coachingbeszélgetések? Vezetőként sokszor egyszerűbbnek tűnik, hogy megmondjuk másoknak, szerintünk mit kell tenniük, vagy hogy megoldjunk helyettük egy-egy problémát. Pedig ez hosszú távon nem célravezető, mivel túlterheljük magunkat. A coacholás lényege, hogy egyszerű, jól megfogalmazott kérdésekkel támogassuk és fejlesszük csapatunk tagjait. A téma elismert szakértője, Michael Bungay Stanier könyvében a legfrissebb idegtudományi és pszichológiai kutatásokra támaszkodva bemutatja a hét legfontosabb kérdést és azok használatát. Ha a kérdezést mindennapos rutinná tesszük, akkor mindössze tízperces, jól strukturált coachingbeszélgetésekkel nemcsak fókuszáltabbak és rugalmasabbak leszünk, de jelentősen növelhetjük munkatársaink önállóságát és teljesítményét. "Napjainkban a coaching szemlélet az egyik kulcsa annak, hogy hatékonyabban kommunikálhassunk vezetőként és életünk valamennyi területén egyaránt. Michael Bungay Stanier nemcsak nagyon jól használtható módszert ad, de segít abban is, hogy szokássá alakítsuk. Érdemes elolvasni, és beépíteni mindennapjainkba, akár már holnaptól." Bincze Bea PCC, executive coach Business Coach Kft. Megjelenés várható dátuma e-könyvben: 2020. 06. 12.
Kiadó:
HVG Könyvek kiadó
Oldalszám:
272 oldal
Gyártási év:
2020

 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: