• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Az óriás (DVD)
Az óriás Giant
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

   Az óriás egy nagyformátumú klasszikus film, amely egy texasi földbirtokos család történetét mutatja három generáción keresztül tele szerelemmel, cinkossággal, viszállyal. Amerika déli részére jellemző mélyen gyökerező faji előítélet, a harc a rasszizmus ellen és az ellentét a marhatulajdonos milliomos és az újgazdag olajbáró család között - mind végigkísérik a család életét.

   A filmet 10 Oscar®-díjra jelölték és George Stevens megkapta a legjobb rendezésért járó arany szobrocskát.

Extrák:

1. lemez:

  • Bevezető George Stevens, Jr. (a rendező fia) közreműködésével
  • Audiokommentár Stephen Farber (filmkritikus), Ivan Moffat (forgatókönyvíró) és George Stevens, Jr. (a rendező fia) közreműködésével
  • George Stevens - Filmesek, akik ismerték őt - interjú filmesekkel, akik dolgoztak a legendás rendezővel (kb. 45 p.)
Stúdió:
Játékidő:
194 perc
Gyártási év:
1956
Hangok:
- angol - stereo (DD)
- német - mono (DD)
- spanyol - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, horvát, izlandi, lengyel, német, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd, szlovén, török
Képformátum:
1.66:1
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
sundance helyettese
értékelése:
2012. jan. 1. - 23:30
James Dean utolsó filmje. George Stevens főműve. Liz Taylor talán legjobb filmje. Nagyon jó szereposztás, még jobb színészvezetés, Stevens-től megszokott gördülékeny, részletekre érzékeny rendezés jellemzi ezt a mindent elsöprő monumentalitású családi eposz.
3, azaz három generáción át követhetjük végig a Benedict-ek gyarapodását, a kicsikből nagyok lesznek (valakiből Dennis Hopper lesz, másból meg Caroll Baker), a nagyokból öregek lesznek (sokak lehúzzák az öregítést, nekem nem volt vele semmi problémám), de mindvégig a Benedict-ek birtokán maradunk, Texas-ban.

A képminőség szerintem nagyon szép, nem lett túlturbózva, megmaradt a bájos sármja. Hang a többi Dean-filmmel ellentétben itt "csak" stereo. Az extrák pedig igen informatívak, sokat tudhatunk meg a premierekről (New York-i és hollywoodi), és magáról Stevens-ről is, mindamellett kapunk egy audiókommentárt, egy bevezetést - személyesen George Stevens fiától - és egy rakat visszaemlékezős-dokut.

Ez a film újdonsült kedvencemmé vált, fogalmam sincs hányszor fogom még elő venni, de annyi biztos, hogy sokszor, nagyon sokszor... :)
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: