• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Valami vadság (DVD)
Valami vadság Something Wild
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

   Charlie Driggs vonalas New York-i bróker, akitől nagyon távol áll mindenfajta spontaneitás, szenvedély, heves érzelem. Egy napon mégis elfogadja egy idegen, de nagyon csábos lány, egy bizonyos Lulu invitálását, aki felajánlja, hogy hazaviszi a férfit. A lány azonban becsapja Charlie-t, és a békés polgári otthon melege helyett forró helyzetekbe viszi: vad szex, rombolás, rablás kíséri útjukat, miközben New York helyett Virginia felé tartanak.

   A helyzet csak tovább bonyolódik, amikor kiderül, hogy Lulu nem is fekete hajú, mi több, nem is Lulu! A lány valódi neve Audrey, aki arra kéri Charlie-t, hogy látogassák meg az édesanyját, és rábeszéli a férfit, tegyenek úgy, mintha házasok lennének.

   Charlie számára itt még korántsem ért véget a szédült kaland. Audrey ugyanis a középiskolai osztálytalálkozójára is magával cipeli a férfit, ahol az események drámai fordulatot vesznek. Felbukkan ugyanis a lány eszelős ex-férje, aki képtelen elviselni, hogy Audrey-t más férfival látja. Ami eddig Charlie számára felszabadító, mámoros új élmény, izgalmas hullámvasutazás volt, az most rémálommá változik. Véres és kegyetlen harcot kell vívnia - most már a túlélés a tét!

Stúdió:
Játékidő:
109 perc
Gyártási év:
1986
Hangok:
- angol - stereo (DD)
- német - stereo (DD)
Feliratok:
magyar, angol, görög, lengyel, német, portugál
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Előzetes -

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: