• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Volt egyszer egy vadnyugat (2 DVD) (DVD)
Volt egyszer egy vadnyugat (2 DVD) Cera una volta il West
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2003. december 12. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
   Egy titokzatos idegen érkezik egy vadnyugati porfészekbe. Szótlan, nyugodt figura, akit azonban mégis mindenki jobbnak lát elkerülni. Szúrós tekintete és az elmaradhatatlan szájharmonikából áradó különös dallam félelmet kelt az emberekben.

   Az idegen azért jött, hogy rendezzen egy régi adósságot a rettegett gyilkossal, Frankkel...

   Frank egy vasút-társaság gátlástalan vezetőjének megbízásából jár városról városra, hogy egyengesse az épülő vasúthálózat útját: öljön meg mindenkit, aki akadályozza Morton, a vasúttársaság tulajdonosa terveit! Kezdetben mindenki arra gyanakszik, hogy egy jól ismert törvényenkívüli bandita, Manuel Gutierrez, vagy ahogyan jobban ismerik, a csejen felelős a brutális gyilkosságokért, és a harmonikajátékos is eleinte rajta akar bosszút állni bátyja halála miatt, de hamar kiderül, hogy a valódi tettes nem más, mint a jéghideg tekintetű Frank...

   A harmonikáshoz hamarosan egy gyönyörű, de annál halálosabb nő is csatlakozik: Jill, akinek egész családját Frank irtotta ki...

   Sergio Leone western-műremeke egyike a rendező legismertebb és legjobb filmjeinek. Sokan - nem ok nélkül - a western-műfaj kikristályosodott eszenciájának tartják ezt a közel három órás eposzt. Ha csak egyetlen western-filmet láthatnál egész életedben, ez a film az, amit meg kell nézned!

   Most, a film bemutatójának 35. jubileumi évfordulóján felújított képpel és hanggal, méltó extra tartalommal jelenik meg DVD-n ez a kihagyhatatlan klasszikus!

Stúdió:
Játékidő:
158 perc
Gyártási év:
1968
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
- német - mono (DD)
- francia - mono (DD)
- spanyol - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, belga, bolgár, cseh, dán, finn, görög, héber, holland, horvát, izlandi, lengyel, norvég, román, spanyol, svéd, szerb, szlovén, török
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
1. LEMEZ:
Audiókommentár - John Carpenter, John Milius, Alex Cox rendezők, Christopher Frayling filmtörténész, és a film női főszereplője, Claudia Cardinale beszélnek a filmről.
 
Előzetes - (kb. 2 p.)
2. LEMEZ:
Dokumentumfilm - Az erőszak operája - Sergio Leone életútja és korábbi filmjei, amelyek a Volt egyszer egy vadnyugathoz vezettek. (kb. 29 p.)
 
Dokumentumfilm - A bűn ára - A film szereplői. (kb. 20 p.)
 
Dokumentumfilm - Közel a halálhoz - A film forgatása és fogadtatása, illetve utóélete. (kb. 19 p.)
 
Kisfilm - Vasút - A vadnyugat forradalma - Dokumentumfilm a vasút a vadnyugat meghódításában játszott.szerepéről. (kb. 6 p.)
 
Képgaléria - A helyszínek - akkor és most - A kulisszák és a filmben látható jelenetek összehasonlítása a képek alapján. (kb. 5 p.)
 
Képgaléria - A forgatásról (kb. 5 p.)
 
Filmográfiák -
 
Előzetes - (kb. 2 p.)

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (3)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: