• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az Univerzum feltérképezése - Méretek a kozmoszban (Könyvek)
Gott J. Richard
Az Univerzum feltérképezése - Méretek a kozmoszban SIZING UP THE UNIVERSE
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Részben magyarázatot ad arra, miért oly vonzó sokak számára a csillagászat. Az univerzum méreteinek ábrázolása egyike a csillagászat legnagyobb kihívásainak. "Az univerzum feltérképezése" erre a feladatra vállalkozik, nagyszerű illusztrációkkal és olvasmányos szöveggel. A Princeton Egyetem két professzora, J. Richard Gott és Robert J. Vanderbei saját, úttörő jellegű kutatásaik alapján, különféle léptékű térképek, lélegzetelállító szépségű fényképek és nagy felbontású felvételek százainak felhasználásával készített méret-összehasonlító táblák segítségével tömör és érthető válaszokat adnak nagy kérdéseinkre. Mekkora a Napunk? Mekkora a Naprendszer, s az ezt magába foglaló galaxisunk? Mekkora a teljes látható világegyetem? Melyik a kozmosz leghatalmasabb struktúrája? És honnan tudjuk mindezt?

S ha mindez nem elég, kötetben elsőként itt jelenik meg Richard Gott rendkívül népszerű univerzumtérképének nagyméretű, a legújabb adatokkal kiegészített, színes változata is.
Kiadó:
Geographia Kiadó
Oldalszám:
248 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: