• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Viharok szigete (Könyvek)
Seres Gábor
Viharok szigete Viharok szigete
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
Dean Hill jól menő horror regényíró, gazdag, elismert, ugyanakkor az utóbbi években alkoholproblémákkal küzd és írói kreativitása is csökkent. Felesége, Mary tanácsára elutaznak az Egyesült Államok északnyugati részén lévő Silent Rainre, erre a turistáktól kevéssé látogatott mindig esős és borongós, fenyvesekkel és magas hegységekkel tűzdelt szigetre.

Az író újra elkezdi csinálni, amit mindig is szeretett volna: megírni élete alkotását. A csendes kisváros idillikus, békés, ám valahogy mégis nyugtalanítóan csendes. A lakókkal nem stimmel valami, úgy tűnik, mindenki valami mélységes titkot őriz. A sziget mintha maga is élne és megbabonázza az írót, aki rájön, hogy írásainak természetfeletti ereje van. Ahogy pszichikus kapcsolatba kerül vele, kiderül, hogy minden, amit leír, az megvalósul. Rájön arra is, hogy megdöbbentő összefüggés áll fenn közte és a sziget múltbéli eseményei között.

Amikor pedig a felesége eltűnik, kétségbeesett kutatásba kezd. A sziget lakói azonban egyre ellenségesebbek vele, mígnem magára marad és kénytelen egyedül rájönnie, miért is tűnt el a felesége. Ahogy azonban a nyomozás során egyre több sötét titok derül ki a hely múltjáról, már lehet, hogy túl késő…
Kiadó:
Underground Kiadó
Oldalszám:
416 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: