• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > Schindler listája - 20. évfordulós kiadás - LIMITÁLT DIGIBOOK VÁLTOZAT (BD/DVD) (Blu-ray)
Schindler listája - 20. évfordulós kiadás - LIMITÁLT DIGIBOOK VÁLTOZAT (BD/DVD) Schindlers List
Szállítható: BIZONYTALAN
7.990 Ft
 
 
 
 


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Egy ellentmondásos hős századunk történelmének legsötétebb korszakában: Oskar Schindler vérbeli üzletember, aki csak a saját érdekét nézi. A nácizmus előretörésében is csupán üzleti lehetőségeinek kiteljesedését látja és hamar rájön, hogy jót tesz vállalkozásának, ha belép a náci pártba.

Jól számított. Gyárai egyre több megrendelést kapnak Hitler hadseregétől és mivel egyre szorosabb kapcsolatokat épít ki vezető nácikkal, lehetőséget kap arra is, hogy krakkói gyárában munkabér fizetése nélkül alkalmazza zsidók százait.

Schindler azonban lassan szembesül a ténnyel, hogy a rendszer, amelyet kiszolgál és amelynek hasznát élvezi egy embertelen, gyilkos rendszer, amely ártatlanokat küld a halálba. Schindler, a hidegen számító üzletember rádöbben, hogy hatalom van a kezében: emberi sorsokról dönthet, élet és halál ura. Ha sikerül ügyes politikával elhitetnie a nácikkal, hogy továbbra is lojális velük szemben és szüksége van a nála dolgozó zsidók munkájára, legalább annyit elérhet, hogy az alkalmazottak elkerülik a halált.
Schindler teljes vagyonát felélte, hogy finanszírozza a gyár működését, amely egy idő után már csak egy dolgot termelt: a túlélés reményét ezernyi zsidó számára...

Spielberg megdöbbentő hatású, megtörtént eseményeket feldolgozó mesterműve hét Oscar-díjat nyert, és a világ számos országában az alaptanterv részévé vált.

Stúdió:
Játékidő:
195 perc
Gyártási év:
1993
Hangok:
- magyar - DTS
- angol - DTS-HD
- lengyel - DTS
- cseh - DTS
- orosz - DTS
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, lengyel, lett, litván, orosz
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
2. LEMEZ:
Dokumentumfilm - Hangok a listáról - Valódi Schindler-túlélők visszaemlékezései és archív felvételek alapján készült egész estés dokumentumfilm
 
Kisfilm - A Shoah Alapítvány története Steven Spielberggel - A rendező arról mesél, hogy inspirálta a Schindler listája abban, hogy megalapítsa a Holokauszt-túlélők vallomásait összegyűjtő alapítványt.
 
Kisfilm - A szemtanúkról

Blu-ray
Limitált termék részletei
100% már elkelt
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
85%

14 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (11)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (2)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

YouTube videó

IMDb filmadatbázis

Vásárlók által feltöltött külső linkek:

YouTube videó (Spunkmeyer86)

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: