• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Ha én egyszer kinyitom a számat (Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei) (DVD)
Ha én egyszer kinyitom a számat (Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei) Ha én egyszer kinyitom a számat (Salamon Béla legjobb kabaréjelenetei)
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
Salamon Béla elérte a legtöbbet, amit komikus elérhet: poénjai szállóigévé váltak, beépülve mindennapi beszélgetéseinkbe. Hiszen kinek ne hangzana ismerősen: "Ha én egyszer kinyitom a számat!", "Szintén zenész?" vagy "Lepsénynél még megvolt!" De elért ennél többet is: azt, hogy akárhányszor látjuk híres alakításait, dőlünk a röhögéstől -- vagy éppen megértően mosolygunk azon a figurán, amelyet olyan utánozhatatlanul alakított: az örök vesztes, mégis mindig mindent túlélő pesti kisember alakján. Ráadásul olyan partnerei voltak, mint Gózon Gyula, Bilicsi Tivadar, Kibédy Ervin, Hlatky László és mások.
Stúdió:
Játékidő:
80 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - mono (DD)
Képformátum:
4:3
 
Egyéb - Salamon Béla életéről anekdotázik
 
Képgaléria - Soha nem látott fotók a jelenetek forgatásáról
 
Életrajz -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: