• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Még mindig minden férfi disznó (Könyvek)
Arneson-McMillan-Newman
Még mindig minden férfi disznó nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
"Az átlagos lány inkább ad a külsejére, mint az eszére, hiszen tudja, hogy az átlagos fiú csak lát, de nem gondolkodik." Ladies Home Journal (1947) "Oly kevés különbség van a férjek közt, hogy akár megtarthatjuk az elsőt is." Adela Rogers St. Johns "Két dolog van, amiről egyetlen férfi se vallaná be, hogy rosszul csinálja: az autóvezetés és a szeretkezés." Stirling Moss "A nők a 30-40 perces előjáték hívei. A férfiak a 30-40 másodperces előjáték hívei. És a férfiak az előjáték részének tekintik azt is, míg felmennek a nő lakására." Matt Groening "Minden nő tudatában van annak, hogy milyen könnyű kielégíteni a férfiakat, de külön tehetségre van szükség ahhoz, hogy kiidegeljük őket! Íme itt a segítség, hogy kordában tarthasd a pasidat vagy pedig örökre megszabadulhass tőle! Attól függ, éppen mire szottyan kedved! Legyen szó akár a barátodról, férjedről, illetve a hamarosan-leendő-ex-stb. férjecskédről, a könyv megtanít arra, hogyan veheted kezelésbe a pasidat! Sajátítsd el, a kiidegelés leghatásosabb módszereit, mint például: "Kaparintsd meg a távirányítót! Barátkozz össze az ex-barátnőivel! Egyél kérdezés nélkül a tányérjából! Minden egyes alkalommal, amikor nem mosolyog, kérdezd meg: Mi a baj, drágám?" És még sok, sok egyéb! A könyv végén igen találó, csípős és gúnyos idézeteket találunk a teremtés koronáinak hibáiról és gyenge pontjairól.
Kiadó:
Alexandra Kiadó
Oldalszám:
202 oldal
Gyártási év:
2000

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: