• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Montecarlo! (DVD)
Montecarlo! Montecarlo!
- 95%
Szállítható: BIZONYTALAN
199 Ft
Eredeti ár: 4.290 Ft


  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Totális csőd, külváros, iskola. Tanárok. Három. Egy romantikus matektanár, egy realista franciatanárnő és egy idealista igazgató. Mikor minden remény összedől, ráadásul a nyelvi labornak is annyi, Makkosi, a kiábrándult helyzetbe beletörődő pedagógus és Annamari, a csinos franciatanárnő, kissé kapatosan a szentendrei kaszinóban kötnek ki, ahol meglepve tapasztalják, hogy Makkosi különös módon sorra előre be tudja mondani a rulett nyerőszámait.

Makkosit nem hagyja nyugodni a dolog, és amikor szerelme is veszni látszik, mindent egy lapra tesz fel: megmenteni az életét, szerelmét és az iskolát. Őrült terve, hogy Montecarloban sokszorozzák meg az iskola kevés pénzét, nem kevés rábeszélés után elfogadást nyer az igazgatónál. Ezután nincs megállás, először saját iskolájukat rabolják ki, azután egy kölcsönvett mikrobusszal nekivágnak a nagy útnak.

Fischer Gábor elsőfilmes rendező a forgatókönyv alapjául szolgáló történetet egy filmforgatás szünetében hallotta. Franciaországban valóban megesett, hogy elkaszinózták egy iskola pénzét, bár azok a tanárok legvégül a börtönben kötöttek ki.

A mi hőseink ennél picit jobban járnak, bár útjuk során konfliktusba kerülnek egy osztrák "bennszülöttel", kénytelen-kelletlen megfürödnek Velence olajsos vizű lagúnáiban, sőt még tyúklopásra is kényszerülnek a francia riviérán.

Stúdió:
Játékidő:
84 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - DTS
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Előzetes -
 
Képgaléria -
 
Werkfilm (így készült) -
 
Kimaradt jelenetek -
 
Filmográfiák -
 
Audiókommentár - az alkotókkal

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: