• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Szerelmünk lapjai (DVD)
- 72%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 5.390 Ft

Már csak 3 db. van raktáron


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Allie (Rachel McAdams) és Noah (Ryan Gosling) tizenéves korukban kezdôdô szerelme hamar beteljesedik. A lány gazdag szüleinek ellenkezése miatt azonban elszakadnak egymástól. Mikor néhány év múlva újra találkoznak, szerelmük újjáéled, és Allie-nek választania kell lelki társa és társadalmi rangja között. Történetüket, melynek fontos jelentôsége van számára, egy idôs úr olvassa fel (James Garner) újra és újra egy hasonló korú hölgynek (Gena Rowlands).
Nicholas Sparks azonos címû bestsellere nyomán készült, egyszerre szívmelengetô és szívszorító film minden nézôt rabul ejt.
Stúdió:
Játékidő:
110 perc
Gyártási év:
2004
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, bolgár, cseh, észt, horvát, lengyel, lett, litván, román, szerb, szlovén
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kimaradt jelenetek - 12 kimaradt és alternatív jelenet
 
Kisfilm - Nick Cassavetes, a rendező
 
Kisfilm - Nicholas Sparks, a regényíró
 
Kisfilm - A helyszínek megtalálása
 
Kisfilm - Szereplőválogatás
 
Audiókommentár - A rendező közreműködésével
 
Audiókommentár - Az író közreműködésével
 
Próbafelvétel - Rachel McAdamsszel
 
Előzetes -
 
Előzetes -
Átlagos értékelés:
Angelus
értékelése:
2007. dec. 9. - 21:04
Nick Cassavets rendezte romantikus regényadaptáció egészen biztos, hogy a jók közül való. Nem könnyu egy valódi szerelmes történetet úgy ábrázolni filmvásznon, hogy ne tunjön túl csöpögosnek, szentimentálisnak, vagy giccsesnek. Ezek mind hazavághatják az egész filmet és vele együtt a kiváló alapanyagot. Szerencsére jelen esetben az adagolással nincsen gond, mondhatni: hajszál híján tökéletes munka...

Allie és Noah szerelme igaz szerelem, két olyan ember története, akiket egymásnak teremtettek. Persze az élet soha nem könnyu, csupán annak tunik, hiszen a szerelem mindent megszépít, a realitás és a hideg valóság meroben mást takar. Allie gazdag, szülei a legjobb iskolába járatják, különórákat vesz, míg Noah a fatelepen dolgozik óránként 40 centért. A két fiatal a vidámparkban találkozik elsonek, ahol Noah elég egyedien hívja randira Allie-t, visszautasíthatatlanul kérleli míg a lány rövid habozás után igent mond. Innentol kezdve kettojük élete örökre megváltozik, egymásba szeretnek és elválaszthatatlanok, látszólag. A lány szülei hamar rájönnek, hogy lányukhoz nem illik egy fatelepi munkásfiú, akinek se pénze se lehetoségei nincsenek és elválasztják egymástól a két szerelmest. Innen életük egy szakasza különválik hosszú évekre, Noah megjárja a II. világháborút és megveszi álma düledezo házát, amit úgy hoz helyre, ahogy Allieval megálmodták: fehér falak, kék zsalukkal... Allie éppen házasodni készül, amikor ismét összehozza oket a sors s rádöbben soha senki mást nem szerethet úgy, mint Noaht. Választania kell a szerelem és a jólét között...

Az egész történet két szálon fut, a fiatalok szerelmét egy idosödo úr meséli, jobban mondva olvassa fel egy hozzá korban közelálló kedves, öreg hölgynek. Aprócska fekete könyv rejti a történetet, amit csupán egy nap leforgása alatt látunk viszont mesélés közben. A szálak már a film elso harmadában tisztulni kezdenek, s hamarosan kiderül miért ez a konstrukció.

Az összes jelenetsor közül nekem a focím alatti tetszett leginkább, a tökéletes képsor a vöröslo nappal, a folyóval, a halásszal és a telt színeivel csodálatos: fekete és vörös, mégis kifejezo és egyszeruen gyönyöru. Megnyugtat, elringat és elokészíti a hangulatot a történethez, ami csodálatos szerelem, múlhatatlan, örök. S az örök szerelem sosem halványul el, az élet végig tart sot még azon túl is. Vannak olyan emberek, akiket egymásnak teremtettek, csupán kevesen találnak rá életük hiányzó másik felére, aki pedig rálel átélheti a valódi boldogságot. S nagyon kivételes az ilyen szerelem, mely sírig tart, és akik átélték vagy átélik a legszerencsésebb emberek ezen a földön...
8 látogatóból 6 értett egyet ezzel a hozzászólással
Warden Drumgoole
értékelése:
2012. jan. 14. - 17:59
Gyönyörű, szívmelengető film a kicsit elcsépelt gazdag lány/szegény fiú történet feldolgozása. De mégsem! Szerencsére itt nem a társadalmi szakadék kapja a főszerepet, bár az is befolyásolja a fiatalok kapcsolatát, jövőjét. Nincs kedvem elemezni a sztorit, mert az nem mond el semmit a filmről. Szerintem a mű nem lenne az ami a két főszereplő nélkül. Ryan Gosling remek választás volt. Láthattuk előtte és utána is másban, de ebben a filmben maradandót alkotott. Rachel McAdams az addigi tini-vígjátékok helyett egy rendes szerepben is bizonyíthatott. Nem is akárhogy! Elbűvölő és hiteles. Azóta több jó szerepet kapott és biztos vagyok benne, hogy ennek a filmnek köszönhetően.

A történet nem nagy durranás, de a színészeknek, forgatókönyvnek és rendezőnek köszönhetően egy többször nézhető alkotás.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
BedeKrisz
értékelése:
2008. dec. 12. - 15:20
Nicholas Sparks másik mestermüve az Üzenet a palackban mellett melynek filmváltozata legalább akkora hatású drámai romantikus történet mint az imént említett alkotás. A film kezdö képsorai Aaron Zigman andalító és gyönyörü zongorajátékával minden idök egyik legcsodálatosabb jelenete a filmtörténelemben illetve a csónakázás a hattyúk között jelenettöl is eláll a szavunk. A két föszereplö között az elejétöl a végéig izzik a levegö, érezhetö a feszültség hol jó hol rossz értelemben, a történet vége felé pedig könnyfakasztó drámai fordulatot vesznek az események. Tökéletesen kidolgozott dialógusokat és hihetetlenül briliáns alakítást nyújt valamennyi szereplö a filmben mely talán valamennyi regény megfilmesítése közül a legtökéletesebbre sikerült söt szerintem még a regénynél is jobb lett ez a filmváltozat ami nagyon ritka. Ha ajánlanom kéne filmet elsö randira, Valentin napra, fiatal vagy érettebb párkapcsolatban vagy házasságban élöknek, vagy idös házasoknak, egész biztos hogy a Szerelmünk Lapjai lenne az elsö a sorban.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással
"L"
értékelése:
2006. már. 1. - 15:17
Nagy várakozásokkal ültem végre a film elé, mivel a bemutató kelloen felkeltette az érdeklodésem. (Mint ahogyan ez általában ugye lenni szokott velem ;-) )
Majdnem a film végéig magával is ragadott a romantika, ami kelloen adagolva, megfelelo tempóban "jött". A filmnek keretes története van, mesélve láthatjuk a fiatal Noah és Allie szerelmét/történetét, s a film elei, s közbeni keretes villanások teljesen helyénvalók. Viszont a film végi "hattyúhalál" szerintem erosen eröltetett és sajnos számomra az egész film értékét ledegradálta, bár hölgy ismerosöm az utolsó 20 percet kellemesen végigpityeregte, tehát lehet a hiba bennem keresendo .Mindenesetre szerintem kár érte, ha a film 20 perccel rövidebb lenne is kitöltötte volna a 90 perces játékidot és több férfirajongót szerzett volna.
65%
4 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
dido
értékelése:
2005. már. 11. - 11:41
Nos igen, rá lehet mondani, hogy csaj film, de akkor is!! Ez egy nagyonjól megírt történet, eroteljes alakításokkal, nemcsak az idosebb színészek részérol! Sot, azt modanám a 2 fiatal lejátsza a vászonról oket. Kedves, romantikus sztori,ugyanakkor elgondolkodtató is. Hisz teljesen mindegy mikor élünk, a fiatalok ugyanúgy élik meg elso vagy a nyári szerelmeiket mint régen. A film egybe rávilágít arra, hogy milyenek lehetnénk, hogyan törodjünk a másikkal, hogy vegyük észre ami szép és jó, és igyekezzünk kiélvezni minden percét. Egy film, amit érdemes megnézni, és borús, hideg téli esténként elovenni.
11 látogatóból 11 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

8 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (6)
61-80%
 (2)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: