• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Életre-halálra (American Me) (DVD)
Életre-halálra (American Me) American Me
A termék elfogyott
 
 
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Edward James Olmos, akinek rendezőként az Életre-halálra az első egészestés játékfilmje, az erőszak tragikus világát tárja fel - egy önmagát belülről romboló kultúrát, ahol maga a börtön az iskola, amely a gyermekekből keményszívű gyilkosokat nevel. Az Életre-halálra egy spanyol származású amerikai család három nemzedékét mutatja be, az 1943-as Los Angeles-i Pachuco zavargásoktól egészen az 1970-es évek derekáig.

A film egy Santana nevezetű kegyetlen bandafőnök hatalomra jutásának történetét meséli el, aki - Olmos alakításában - két társával együtt fiatalon börtönbe kerül, ám a bandák bandája megalakításával mégis túléli a börtönéveket.

A Mexikói Maffia néven elhíresült bűnszövetség a kaliforniai büntetés-végrehajtó rendszer első és leghatalmasabb börtönbandájává növi ki magát, és később magából a rendszerből nyerve erejét Santana hazai pályáján kezd a környék utcáin élősködni.

Stúdió:
Játékidő:
121 perc
Gyártási év:
1992
Hangok:
- angol - Surround (DD)
- német - Surround (DD)
- francia - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, francia, holland, lengyel, német
Képformátum:
1.85:1 (16:9)

DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: