• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Sorscsapás (Könyvek)
Jakabfi Zsolt
Sorscsapás nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Megrendítő tartalmú regényt tart a kezében a kedves Olvasó! Olyat, amely bárkivel megtörténhet, bármikor. A történet az 1980-as évek elején kezdődik. Kálmán Zsuzsanna egy teljesen átlagos, fiatal, csinos érettségiző diáklány. Mint minden osztálytársának, neki is ugyanolyan álmai vannak a jövőt illetően: továbbtanulás, egy jó állás, egy helyes férfi, házasság, gyerekek. Kezdetben úgy tűnik, minden úgy alakul, ahogyan eltervezte. Jó állást kap, megismerkedik egy helyes, sármos férfival, akihez feleségül is megy. Gyermeke születik. Gondtalannak tűnő életükbe azonban jelentős változást hoz a nyolcvanas évek végi politikai fordulat, a rendszerváltás. Zsuzsa élete szinte az egyik napról a másikra pokollá válik, és ez a válság - pár év kivételével - évről évre egyre rosszabb lesz, mélyül. Házassága teljesen tönkremegy, férje viselkedése teljesen megváltozik, de rossz irányba. Hét év után Kálmán Zsuzsanna úgy érzi, hogy nincs más kiút számára, mint az öngyilkosságba való menekülés. Vajon sikerül-e kiutat találni házassága poklából? Vajon meg tud- e szabadulni örültté vált férjétől? A regény izgalmas, feszültségekkel, akciókkal és fordulatokkal teli, de nem mentes az érzelemdús leírásoktól sem. Mindenképpen érdemes elolvasni !
Kiadó:
Könyvműhely
Oldalszám:
242 oldal
Gyártási év:
2012

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: