• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Tajtékos napok (Könyvek)
Boris Vian
Tajtékos napok L ÉCUME DES JOURS
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
A "Tajtékos napok" nem csupán a XX. század "legmeghatóbb szerelmes regénye" (Raymond Queneau), hanem világunk tükre is, így aztán a könyv lapjain az élet szépségei - a szerelem és a zene - mellett szomorú és rút dolgokkal is találkozunk. A Vian-sorozat 9. köteteként megjelenő Tajtékos napokat azoknak is érdemes újra kézbe venni, akik már olvasták e művet, mivel a regény most megújult formában kerül a boltokba. Ez a kiadás is a klasszikus fordításon alapul, de a szöveget megtisztítottuk az apróbb pontatlanságoktól, világosabbá tettük a zenei és irodalmi utalásokat, s a sorozat korábbi köteteihez hasonlóan, e regény nyelvezetét is "összefésültük" az életmű más darabjaival.
Kiadó:
Cartaphilus Könyvkiadó
Oldalszám:
264 oldal
Gyártási év:
2011

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: