• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Truman-show (DVD)
A Truman-show The Truman Show
- 75%
Szállítható: AZONNAL
1.490 Ft
Eredeti ár: 5.990 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 4 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

    A kritikusok és a nézők egyaránt el voltak ragadtatva attól, ahogy Jim Carrey megformálta a gyanútlan Truman Burbanket ebben a csodás filmben, melyet Peter Weir (A kis szemtanú, Holt költők társasága) rendezett egy olyan emberről, kinek élete egy véget nem érő TV show.

   Truman nem is sejti, hogy békés szülővárosa egy óriási stúdió, melyet egy jó fantáziájú producer-rendező ötlött ki és vezet, hogy az ott élő és dolgozó emberek hollywoodi színészek, hogy még szüntelenül csacsogó felesége is szerződtetett színjátszó. Ám Truman lassan, apró jelekből rájön, hogy valami nincs rendben körülötte. Egyre többet tud meg. És egyre többen lesznek a show nézői között is olyanok, akik drukkolnak, hogy kiderüljön a turpisság - az, hogy Truman élete nem más, mint egy nagy átvágás...

Stúdió:
Játékidő:
99 perc
Gyártási év:
1998
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
angol, bolgár, dán, finn, holland, izlandi, német, norvég, svéd
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Luis
értékelése:
2013. aug. 22. - 17:15
Érdekes, vicces, elgondolkoztató - tökéletes
Ace Ventura, HantaBoy, Dumb és Dumber, Kábelbarát. Ha ilyen Jim Carrey filmre vágyunk, inkább rá se nézzünk erre. A Truman Show teljesen új szemszögből akarja látni a világot, és Carrey játékát is egy teljesen új, profi szemszögből ismerhetjük meg. Nem az idétlen részét, ugyanis tud ő komolyan humoros is lenni. Bár a Truman Show alapjaiban nem erre épít. Ha azt mondanám, sci-fi és vígjáték közötti átmenet, az sem lenne pontos találat, mert az alapkoncepció maga olyan érdekes, amihez ma nem nagyon lehet hasonlót találni. Kicsit talán bizarr, de ugyanakkor nagyon jó, és bár maga az alaptörténet is nyert ügy, a megvalósítás is öt csillagot érdemel. Ez nem egy olyan film, ami lazításra van, hanem olyan, ami elgondolkoztat. - És semmi nehezen érthető szál vagy tartalom. Profi munka.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
BedeKrisz
értékelése:
2008. már. 13. - 21:20
Nagyon meglepö, érdekes és furfangos próbálkozás volt unatkozó idiótáknak szánt valóságshowból komoly drámai hangvételü mozifilmet alkotni és ennél jobban nem is lehetett volna elkészíteni! Jim Carrey lenyügözöen helytáll a drámai szerepében persze elsösorban komikusként ismeri öt a világ mégis ez a szerep teljesen rá lett formálva és briliánsan játssza saját magát vagyis Truman-t söt a töle megszokott improvizációkat sem nélkülözi. A film zenéje külön elismerést érdemel hiszen olyan felemelö és melankólikus hogy ha lehet ez még magasabbra teszi a mércét tovább növelve a film amúgy is elég magas szinvonalát. Mindent összevetve egy rendkivüli páratlan filmalkotásról van szó Peter Weir egyik legjobb rendezésében mely feledtetni tudja velünk a kissé összecsapott befejezést.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
95%

4 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (4)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Ingyenes szállítás
Mozizz
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: