• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A bennfentes (DVD)
- 82%
Szállítható: KB. 1-5 NAP
999 Ft
Eredeti ár: 5.700 Ft

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

   Manapság nem a rendőröké és nem a bűnözőké a legveszélyesebb szakma: aki kockázatra és izgalomra vágyik, televíziós újságírónak áll. Lowell Bergman pedig a legjobb a szakmájában. Csak az érdekli, ami robbanásveszélyes, akkor érzi magát elemében, ha minden egy hajszálon múlik - és most rátalált pályája legnagyobb hírére.

   Egy nagy dohánygyár egykori tudományos vezetője keresi meg őt. Jeffrey Wigand bizonyítékokkal rendelkezik arról, hogy a nikotinba addiktív anyagokat kevernek, melyek kábítószerként működnek, és nem lehet leszokni róluk. Csak egy baj van velük: rákkeltők. A tudós fél, ám az újságírónak mindent megér, hogy kamera elé ültesse emberét. De nem számolt azzal, hogy a cigarettagyár minden eszközt képes bevetni, hogy elkerülje a botrányt...

   A megtörtént esetet csak olyan nagyszerű rendező volt képes ilyen izgalmasan filmre átdolgozni, mint Michael Mann (Szemtől szemben, Az utolsó mohikán, Embervadász) és csak olyan kiemelkedő sztárok voltak képesek hitelesen eljátszani, mint Al Pacino (Szemtől szemben) és Russell Crowe (Gladiátor, Szigorúan bizalmas)!

Játékidő:
158 perc
Gyártási év:
1999
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
- spanyol - 5.1 (DD)
- cseh - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, angol, dán, finn, horvát, izlandi, lengyel, norvég, olasz, portugál, spanyol, svéd
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2006. feb. 5. - 20:45
A Bennfentes, bár nem M. Mann legjobb filmje, egy nagyon jól sikerült mozi. A rendezo filmjeinek jellegzetességeit magán viselo, egy picit lassú, de végig izgalmas alkotás. Mégis hiányérzetem van. Al Pacino szokás szerint zseniális, de Russel Crowe nekem nagyon fásultnak tunt, nemhogy túljátssza a szerepét, inkább bele se éli magát. Idegesített picit. Másrészt a film sajna megállt annál a pontál, hogy a riport bemutatásra kerül-e. Nagy lehetoség lett volna további leplek lerántására a dohányiparról, de mintha azt már nem lett volna szabad...
Egyébként észrevettétek, hogy az egész filmben senki nem dohányzik?? Lehet, tévedek, de nekem úgy tunt..
A képpel nem volt bajom, az angol hang sokkal jobb és teresebb. Szokás szerint. Tehát ha lehet, angolul nézzétek.
Jó film, de vásárlás elott megnézendo.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással
BedeKrisz
értékelése:
2009. már. 13. - 12:57
A bennfentes - Egy igazi élvezeti cikk
Akik szeretik a hosszasan elnyújtott ám elejétöl a végéig feszültséggel teli filmeket azoknak mindenképp ajánlott ez a produkció. Számomra a történet, a remek alakitások, a szinkron és a hihetetlen jól megirt monológok mellett a zene volt kiemelkedöen zseniális egyszerre szívbemarkoló és hátborzongató a maga müfajában, kihagyhatatlan film!
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
73%

3 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: