• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Édeskeserű igazság (Könyvek)
Evelyn Marsh
Édeskeserű igazság nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
...a történet folytatódik. A regény a Krétai szeretô című könyv szereplôinek további sorsát, ármánykodásait, boldogulását tárja elénk. A Geraki család élete az apa halála után rögössé válik, számtalan bonyodalom kerekedik a pénz, a hatalom, a vágyak és a szerelem körül. A testvérek kapcsolata nem felhôtlen, ahány gyerek, annyiféle. Erre az édesanya, Thereza mély titka is válasz. Saladó, a kétes eredetű vagyonnal rendelkezô üzletember a feleségét pszichiátriai intézetbe záratja. Vajon sikerül-e gonosz terve legújabb csinibabája oldalán? Meddig tart a pszichiátrián kezelt épelméjű asszony kálváriája a szabadulásáért, a megaláztatás, a halál kapujából? Hogyan változhat a turisták kedvelt ajándéktárgya, a Minotaurosz mondáját idézô miniatűr kitűzô, egy bomlott elme bosszújának kifejezôjévé? Az éj leple alatt, a kihalt erdôszélen egy megnyerô külsejű férfi valóban a kifogyott benzin miatt állít le egy-egy autót? A múlt gyakran eltakarja a jövôt, mert aki hátra világít, elôre sohasem lát.
Kiadó:
Budakönyvek
Oldalszám:
221 oldal
Gyártási év:
2008

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: