• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > CSI: Helyszínelők - Gyilkos vágy (Könyvek)
Max Allan Collins
CSI: Helyszínelők - Gyilkos vágy nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Amikor a Newcombe-Gold reklámügynökség dolgozói hétfő reggel megérkeznek a munkahelyükre, még nem is sejtik, hogy aznap ujjlenyomatvétel és rendőrsaégi kihallgatás vár mindannyiukra. Ugyanis valamelyik kollégájuk néhány gyerekpornót ábrázoló fotót felejtett a cég tulajdonostársának nyomtatójában.

A bizonyítékok az egyik számítógépben rejlenek, s a kislányát egyedül nevelő Catherine Willows, valamint Nick Stokes, aki gyerekkorában maga is megtapasztalta a felnőttek kegyetlenségét, kitartó munkával végül leleplezi és rács mögé juttatja a tettest.

Mindeközben a polgármester választás előtti napokban holtan találják a város első emberének titkárnőjét. Az ügy hatalmas botránnyá dagad.

Kiadó:
JLX
Oldalszám:
320 oldal
Gyártási év:
2003

A termék vásárlói ezeket is szerették:
KÖNYV
DVD
BLU-RAY
Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: