• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Rize (DVD)
Rize Rize
- 91%
Szállítható: AZONNAL
199 Ft
Eredeti ár: 2.190 Ft

Már csak 4 db. van raktáron


  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

A tánc, amit krumping-nak neveztek el néha olyan, mint egy felgyorsított ökölharc, máskor mint egy „sportos” sztriptíz, de különböző harcművészetek elemei is keverednek benne. A teljes kilátástalanság és a reményvesztettség érzéséből elementáris erővel kitörő önkifejezés agresszív, ugyanakkor lélegzetelállítóan izgalmas és lenyűgöző látványt nyújt.

A film bemutatja a Los Angeles gettóiban született tánc legkiemelkedőbb művészeit, Tommyt, a bohócot, aki az egész műfajt elindította, riválisait, akik továbbfejlesztették a mozdulatokat és sorra azokat a fiatalokat, akik a bandaharcok és a prostitúció világában egyetlen lehetséges alternatívaként élik meg ezt a mozgásformát. A krumping sokkal több, mint tánc, egy életforma, a periférián élő fiatalok autentikus, művészi önkifejezése, ami nemcsak lenyűgözi a kívülállót, hanem tiszteletet is ébreszt benne.

A film rendezője David LaChapelle, akit Amerika 10 legjelentősebb fotógráfusa között tartanak számon, és akinek Andy Warhol ajánlott először hivatásos munkát az Interview magazin fotósaként. Képei, melyek egyszerre bizarrak és nagyszerűek, sorra jelentek meg olyan újságok címlapján mint a Vogue, Vanity Fair vagy éppen a Rolling Stone magazin. Modellei között világhírességek szerepelnek. Állt már a kamerája előtt Leonardo DiCaprio, Uma Thurman, Cameron Diaz, Ewan McGregor, Madonna vagy Drew Barrymore is.

Stúdió:
Játékidő:
84 perc
Gyártási év:
2005
Hangok:
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
 
Képgaléria - David LaChapelle fotóalbuma

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
Filmek téli estékre
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: