• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes második évad (2 DVD) (DVD)
Monty Python Repülő Cirkusza - A teljes második évad (2 DVD) Monty Pythons Flying Circus
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Kedves Személy, aki ezt a DVD-dobozt olvassa, már megint!

Isten látta, hogy amit alkotott, jó, és így szólt: „Legyen hát második évad!”

Így született meg a Monty Python Repülő Cirkuszának Teljes Második Évada. Még több hajmeresztően különc, páratlanul találékony és zseniálisan abszurd humor a Komédia Nagymestereitől, amely most Önhöz is eljut gyönyörűen felújított, hitelesített és hiánytalanul teljes DVD-n.

Pythonék, csupán azért, hogy Önt megörvendeztessék, a humor további csúcsait ostromolják olyan klasszikusokkal, mint A Hülye Járások Minisztériuma, a Löncshús és természetesen: a Spanyol inkvizíció.

És hadd emlékeztessem Önt újra, hogy e doboz tervezői fontosnak tartották, hogy a második évad minden jelenetének kezdőkockáját rávarázsolják a címoldalra. (Felvágós, hetyke emberek, nem vitás!)

A magyar történelemben először magyar szinkronnal is nézhetik az adásokat, amelyekhez az utánozhatatlan Galla Miklós felirata szolgált alapul.

Tehát vigye haza e dobozt, gurgulázzon a nevetéstől, és ne feledje: Senki sem számít a spanyol inkvizícióra!

Üdvözlettel: A hang az Ön fejében, amely akkor szól önhöz, ha olvas valamit.

Játékidő:
386 perc
Gyártási év:
1970
Hangok:
- magyar - mono (DD)
- angol - mono (DD)
- lengyel - mono (DD)
Feliratok:
magyar, angol, lengyel
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Tizenkét éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
proci
értékelése:
2007. máj. 25. - 0:13
A sorozat második évadja is kimeríti a kihagyhatatlan fogalmát. Humoros, remekül eltalált, pörgos. Az egyetlen dolog, amit negatívumként tudnék felhozni, hogy pár jelenet túl jól sikerült. Jópárszor sikerült pár szkeccset kihagynom úgy, hogy még mindig az egyik azelottin nevettem (a rekorder az elso évad Favágó jelenete volt, utánna kb 5 perc kellett, hogy egyáltalán magamhoz térjek). nem ajánlom rosszkedvueknek sem, ugyanis ezen tulajdonságot a sorozat nézése közben el lehet veszíteni. Másik negatívum, hogy be kell osztani, mert ha annyit néz az ember, amennyit szeretne, úgy nagyon hamar elfogy. Ideális lazításra, hasizom erosítésére;> 5/5

kép: az elso évadnál az animációk (foleg a nyitó képsoroknál) eléggé zizegtek, ez két fokkal jobb. a kép gyönyöruen meg van tisztítva, csodát még mindig nem sikerült vele tenni, de látszik az odafigyelés. 4/5

hang: továbbra is fenntartom, hogy magyar hanggal élvezheto, bár az akcentusos jelenetek annyira nem lettek jók (felváltva szoktam nézni a két nyelven). a felirat pár helyen eltér (részenként 1-2 helyen eléggé változik), de nem vészes. a keverés normális, a magyar szinkronszínészek jók, a hanghordozásokat pár helyen a hazai viszonyoknak megfeleloen változtatták. mindkét nyelven élvezheto (természetesen ha angolul szoktad meg, utánna ez annyira nem biztos:)). ez a kiadás annyira nem nemzetközi, most nincsen rajta sokféle felirat, mint volt az elso évadnál. hang és feliratváltoztatás menetközben van. és az egyik jelenetet elfelejtették leszinkronizálni: ep 24/5 crelm toothpaste alatt néma a szinkron, míg felirat és angol hang ott is van. kevésbé feltuno, ám annál érthetetlenebb hiba. 3/5

extrák: nincsenek 1/5

külcsín: papírfeknis gyujtodoboz, benne két tokkal. tokokban 1-1 kétrétegu dvd. a tokok szépek, a lemezek szitázása közepes. belül a tokok fehérek (ejnye). a Galla féle eloszók kimaradtak. 3/5 vagy 4/5, ld lejjebb

Összhatás: Egy remek sorozat igényes kiadása. -1 pont a szinkronizálatlan jelenetért (angolul nézve ez nem jön elo, de csak úgy veszed észre, ha angolul és magyarul is láttad a kérdéses jelenetet). 4/5

Ma du felhívtam az FHEt, a Galla féle booklet le van gyártva, csak kimaradt a dobozokból (nekem legalábbis ezt mondták). Elvileg jövo hét végére már átvehetoek lesznek. A díszdobozok egyenlore nincsenek kész, ezt jövo hét elejére mondják. Telefonon viszont fel lehet oket hívni, és le lehet foglalni elore. Ha ezt megtetted, akkor ha beérkezik a doboz, felhívnak. 500 doboz készül összesen.
3 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással
mozsi
értékelése:
2012. jún. 28. - 10:40
A humor időtlen... vagy mégsem ?
Hmmm.... nos......
Eddig ide még nem írtam, de most, hogy ennyi részét láttam leírom mit gondolok róla.
Kultusz! Valóságos csoda! De vajon kinek?
Majdnem végignéztem egy teljes évadot és egy értelmes poént SEM hallottam! Az elején valaki mindig kijön és csak annyit mond:"Ez" - Nos mivel ez vissztérő egy idő után mosolygunk rajta, de aki csak egyszer látja annak egyenesen fárasztó lehet. Aztán elkezdődik a "csoda", ami már az első percekben unalomba fullad. Sok hűhó semmiért. Mondanék egy viccet:

-Hogy lehet megölni egy nácit?
-Lépj rá a tyúkszemére!!

Nevetett valaki? Kérem nevessetek ez igazi kultusz poén volt. Vagy talán mégsem? Hát ez a Monty Python.
Lehet azzal dobálózni, hogy angol humor, meg hogy nem értem. Igenis értem, de nem tudok nevetni rajta.
Híres emberek halála: Egy férfi ül a tévé előtt és meghal. Vicces volt, kérdem?
Vagy az, amikor olasz óra van és valaki feláll, hogy "Das ist Klassenzimmer, ja?"- ez minden csak nem POÉN!

A sorozat ún. szkeccsekből áll, amiknek 90% -a bizony értelmetlen és felesleges. Alig vártam sokszor, hogy az amúgy is rövid 30 perc elteljen.
A teljes évadban talán 2 szkeccs tudott némi pozitív gondoltatot ébreszteni bennem, de megnevettetni NEM tudott. Ez a 2: Gyilkos vicc, Attila a hun. Ezeket jópofának találom, talán a sorozat legjobbjai. De könyörgöm, sokszor a fiúk is beismerik, hogy SZAR poént adtak be. Sokszor olyan érzésem van, mint az Irigy Hónaljmirigy show utolsó néhány eröltetett részénél. Nekik is korábban kellet volna abbahagyni. Na de térjünk vissza. Vannak jópofa animációk is benne. Viszont ki tudott nevetni az Orrmagnón? Hülyeség a javából. Eröltetettnek találom ezt az egész sorozatot. Fogalmam sincs hogy lett kultusz belőle, hogy kaphat 9,4-et imdb-n. Kifejezetten béna, kezdetleges vígjáték sorozat. Talán azért szeretik,mert nem volt más a tévében és mindenki rákényszerült, hogy ezt nézze.

A fentiek alapján, én magam sem értem, de kész kegyelem, hogy hármast adtam erre a merő nagy baromságra, amit Monty Python Repülő Cirkuszának hívnak.
0 látogatóból 0 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (1)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: