• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Az elveszett evangélium (Könyvek)
Irving Wallace
Az elveszett evangélium nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Vajon egy újonnan napvilágra került evangélium föltárja-e Jézus életének igaz tényeit? A Da Vinci-kód sikerei előtt született e nagyszerű thriller egy ókori kéziratról, egy világrengető igazság titokban tartására fölesküdött titkos társaságról, és egy emberről, akinek le kell lepleznie az igazságot – ha élve megússza. Ostia Antica, az ókori római kikötő romjai között egy olasz régész egy első századi papiruszt fedez föl. Az elhalványult szöveg egy új evangélium, amelyet Jézus testvéröccse, Jakab írt. Ez a felfedezés egy új Jézus Krisztust állít a világ elé, bemutatja munkásságának máig ismeretlen esztendeit, ellentmond az életéről szóló eddigi beszámolóknak – és szétzúzhatja a nyugati civilizáció kétezer évének alapjait. Az először 1972-ben megjelent Az elveszett evangéliuma ragyogó történetfűzés, részletekbe menő hitelesség és lélegzetelállító elbeszélő tehetség maradandó példája, lebilincselő teológiai krimi, szókimondó szerelmi történet, igazságkereső odisszea, a gonoszság természetének boncolgatása. A Da Vinci-kód elődjeként mára még időszerűbb kérdésekre keresve a választ, hitelesen tájékoztat a meghökkentő bibliai leletekről és egyben remek jellemtanulmány.
Kiadó:
Geopen Kiadó
Oldalszám:
664 oldal
Gyártási év:
2007

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: