• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Közelítő távolítás (Könyvek)
Duló Károly
Közelítő távolítás nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
A közkedvelt és szakmai körökben igen nagyra értékelt szerző a filmes látásmód eddig talán kevéssé vizsgált paradoxonára hívja fel a figyelmet: közelítés és távolítás egymást feltételező dinamikájára. A szerző által alkalmazott modell az ezeken alapuló mozzanatok egybefonódó egységeként fogja fel a világról szóló hiteles képek kimunkálásának folyamatát. „Mind a hasonlóság, mind az eltávolítás alkalmazott eszközei beszédesek és egyaránt hordozzák a közlő mondandóját, sőt azon túlmutatva feltárulnak bennük a nem tudatosult, de még az eltitkolni kívánt mozzanatok is. Nem csupán a megismerési és kifejezési formákat, hanem minden egyes emberi alkotást úgy lehet felfogni, mint közelítő és távolító mozzanatok eredőjét, amelyekben a sajátosan emberit gyakorta éppen a távolságteremtés jelenti.
Kiadó:
Gondolat Kiadó
Oldalszám:
151 oldal
Gyártási év:
2007

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: