• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Blu-ray > A hazafi (Blu-ray)
A hazafi The Patriot
A termék már nem kapható
 
 
 
 


MEGJELENÉS: 2007. augusztus 21. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

   Benjamin Martin igazi harcos volt: kegyetlen, kiismerhetetlen, engesztelhetetlen. Mindez azonban már a múlté, felesége mellett megtanulta a nyugalom szeretetét, és amióta özvegyen neveli hét gyerekét, arra is rájött, hogy a béke létszükséglet számára.

   Az amerikai függetlenségi háború azonban nem kedvez a kívülállóknak. Az angolok vöröskabátosai elérik azt a farmot is, ahol az egykori katona családjával át akarta vészelni a kegyetlen időket. A legnagyobb fiú, Gabriel pedig másképp gondolkodik, mint apja: kerüljön bármibe, a függetlenséget akarja szolgálni. Aki veszélybe került, meg kell védeni, akinek baja esett, meg kell bosszulni - ha eljön az idő, Benjamin Martin újra fegyverbe szólítja régi harcostársait, és elindul, hogy az őrült háborúban megkezdje a maga őrült hadjáratát, és vérbe borítsa a hadszínteret.

   Az elmúlt évek legnagyobb akciófilmjeinek (A Függetlenség napja, Godzilla) rendezője, és az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb akciósztárja - Mel Gibson -, valamint a Ryan közlegény megmentése írójának - összefogása garantálja a film sikerét!

Játékidő:
174 perc
Gyártási év:
2000
Hangok:
- angol - PCM 5.1
- angol - 5.1 (DD)
- francia - 5.1 (DD)
- lengyel - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, dán, finn, francia, görög, héber, hindi, holland, horvát, izlandi, koreai, lengyel, norvég, portugál, román, spanyol, svéd, szlovén, török
Képformátum:
2.40:1 (16:9)
 
Kisfilm - A háború művészete
 
Kisfilm - Igazi hazafiak
 
Előzetes -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
BLU-RAY
DVD
KÖNYV
Blu-ray
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: