• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! (DVD)
Park Chan-wook - Bosszú-trilógia (6 DVD) - XPRESS XKLUZÍV KIADVÁNY! Revenge Trilogy
- 5%
Szállítható: BIZONYTALAN
8.990 Ft
Eredeti ár: 9.490 Ft

  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Park Chan-wook legendás Bosszú-trilógiája gyönyörű, exkluzív digipack-csomagolásban jelenik meg!

Az eddig 29 nemzetközi díjat nyert három kultfilm 6 lemezen, 1100 percnyi magyar feliratos extrával jelenik meg!

Ebből a kiadványból mindösszesen 1.000 példány készül, és csak nálunk lesz kapható! Utángyártás a kiadványból nem lesz!

Stúdió:
Játékidő:
350 perc
Gyártási év:
2005
Korhatár:


Tizennyolc éven aluliak számára nem ajánlott
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2008. jan. 16. - 1:13
Egy újabb szívet melengeto kiadvány, ami nemzetközi összehasonlításban is megállja a helyét.. Néha kezdem azt hinni, hogy csoda történt a DVD fronton, aztán persze mikor olyan helyeken járok, akkor rögtön magamhoz térek bódultságomból, amit az ilyen kiadványok okoznak, mint pl a Cornerfilm Bosszú trilógiája. Hatalmas gratula a kiadónak ezért, no meg csak így tovább!

Ez a doboz elso osztályú munka. Három nagyszeru film, rengeteg és érdekes extra, minden magyar felirattal. Tökéletes képminoség, minden filmen minimum DTS eredeti hangsáv, plusz magyar szinkron is. No, ha valami megéri az árát, akkor hát ez az..

Mondom ezt úgy is, hogy nem voltam mindegyik filmtol elájulva. A dobozt toronymagasan az Oldboy viszi a hátán. A két másik mozi szerintem megközelíteni sem tudja, pedig nem rossz film egyik sem. Átlag fölötti mindketto, csak hát a trilógia ékkövéhez képest más a mérce..

Mr. Vengeance
Szerintem a leggyengébb. Nem is kívánom pontozni, mert a pontozás nem lenne reális-elsosorban a világterméshez képest. Ebben a csomagban a leggyengébb. A feléig kimondottan unalmas, s a gyerekrablás és a baleset sem rázott fel. Igazából a bosszúk beteljesítése ami katarzist kellene hogy hordozzon, de mivel én sem tudtam eldönteni, ki mellé álljak a filmben, ezért közönyösen néztem a szereplok halálát.. Valami pluszt hiányoltam a sztoriból. Valamit, amitol emlékezetes lehetett volna.

Oldboy
Ami emlékezetesség többszörösen is megvan ebben a moziban. Már maga az alapötlet is zseniális, aztán a kalapácsos jelenetsor, no meg a foghúzás meg a toronyházi események. Mind-mind olyan lökést adnak a filmnek, hogy a borzongás mellett nem is veszed észre a múló idot. A csavarral, amirol szól az egész, ahogy az érzelmekkel játszanak, no meg a ZENÉVEL egyértelmuen ez a doboz legjobbja. Park úr legjobbja.

Lady Vengeance
Nem sokkal marad ugyan le az Oldboytól, jó a sztori, jók a karakterek, a bosszú és a csavar is. Mégis: valahogy azt a dühöt, amit a 13 év börtön utáni bosszúhoz kellene, nem éreztem a nézés közben. Nem jött át a lány motivációja, s bár tudom, hogy a végére pont a megbocsájtás volt a késztok célja, talán épp ezért van hiányérzetem. Bosszúra szomjaztam, nem megbocsájtásra... :-)) De ez csak egy halvány árnyék, a film jó így is.. És rádásul itt is nagyon jó a zene.

Rengeteg átfedés van a három filmben, elsosorban színészekben, de az egészen dobozon látszik a rendezo/készítok néhány stílusjegye. Valóban, ennek így együtt kellett megjelennie. Megéri a pénzét! (00498)

Kosárba!
3 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Limitált termék részletei
100% már elkelt
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
100%

6 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (6)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: