• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > Lánytár (Könyvek)
Varga Csaba
Lánytár nem ismert
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Író:
"A nagy kackiás bajszú, kiváló animációs filmrendező, Varga Csaba maga írta-illusztrálta "Lánytár" kötetének versei gyerekverseknek álcázott filozofálgatások, illusztrációi pedig, a híres szürrealista festők, felnőtt-gyerekek, Miró és Klee világát is idéző rajzok, keresetlenül emlékeztetnek gyerekrajzokra, így mélységes empátiával elrejtve a szerzőt., aki a kötetbe fűzött utolsó, üres, érdekes faktúrájú "újrapapír" oldalak elé ezt írta: "Nagyon jól lehet rajzolni ezekre a lapokra. Egy könyv, amibe "firkálni" lehet, egy kreatív kötet – a kreativitásnak. (Molnár József) "Ezek az artisztikus oldalak pontosan azt kínálják, amit a most divatos, sokszor giccsbe hajló gyerekkönyv-illusztrációk nem – nevezetesen, hogy szabadon hagyják a fantáziát. Hogy ez miért fontos? Azért, hogy létrejöhessenek a nézegetés közben a belső képek. Varga Csaba lapozgatója ilyen könyv. Mindenképpen ajánlanám nemcsak gyerekeknek, hanem gyerekek környezetében élő embereknek, elsősorban szülőknek, papáknak, mamáknak, óvó néniknek és tanítóknak. De mindenkinek, aki nem akarja elfelejteni, milyen volt gyereknek lenni." (Schäffer Erzsébet) "E kis könyvem számomra meghökkentő pályát futott be. Rózsa Pál zeneszerző komolyzenei dalciklust írt verseiből, tudomásom van arról, hogy egy, gyerekverseket előadó zenekar is megzenésített belőle, néha visszahallom néhány vers gondolati ötletét. Több antikváriumban csak előjegyzésre kapható!! Még a MACI BOLT honlapjára is felkerült e kötet Mackó című verse, a hozzá tartozó rajzzal együtt. ( A szerző)
Kiadó:
Minores Alapítvány
Oldalszám:
54 oldal
Gyártási év:
2000

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: