• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Én vagyok a fegyver (DVD)
Én vagyok a fegyver Potenza virtuale / Cíberflic
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. február 24. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek

Mike, a miami rendőrség nyomozója (Marvin Hagler) a Floridában oly ritka  hideg időben várja, hogy régi barátja és kollégája, a  komputerspecialista Skims (Terence Hill) megérkezzen Washingtonból új  minőségében: mint az elektronikus bűnügyek felderítésére létrehozott  speciális osztag tagja.

A két barát nem sokáig örülhet a  viszontlátásnak, azonnal belekeverednek egy lövöldözésbe, majd autós  üldözés következik, amely során többek között átszáguldanak egy  ötemeletes irodaház földszintjén, s végül eljutnak Skims titkos  rejtekhelyéig. Ugyanis egyvalamiről Skims megfeledkezett, nem számolt be  a barátjának arról, hogy jelenleg egy hírhedt fegyverkereskedő és robbanóanyag-szakértő felkutatásán dolgozik.

Az illető, Abel Van Axel ugyanis ingyen reklámot szerzett magának, amikor jótékonyságból ingyen  felrobbantott egy használaton kívül álló irodaházat, egy olyan felszereléssel, amelyre minden valamire való terrorista vágyik. A leszámolás érdekében Skims és a teljesen botfülű Marvin  dzsessz-zenésznek adja ki magát, s így hatol be Van Axel birodalmába, hogy még a robbantás előtt megvizsgálják az új találmányt.

Már a robbanószer nyomára bukkanának, amikor Van Axel emberei közbelépnek, s a váratlan robbanás során Skims nyomtalanul eltűnik. Mindenki őt  gyászolja, amikor üzenet érkezik tőle az interneten. A dolog csak a véletlenek összjátéka, avagy Skims mégsem halt meg és további kalandok várhatók?

Játékidő:
89 perc
Gyártási év:
1997
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Feliratok:
magyar
Képformátum:
4:3

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: