• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Invázió - Xpress Xkluzív Slipcase-es változat! (DVD)
Invázió - Xpress Xkluzív Slipcase-es változat! The Invasion
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. április 7. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Vásárlóink visszajelzései alapján úgy láttuk, hogy a magyar piacon is akad még egy szűkebb, igényes DVD-gyűjtő réteg, aki nem elsősorban a minél alacsonyabb árat, hanem a kiadás minőségét tartja fontosnak, amikor egy DVD megvásárlása mellett dönt.

Sokan hiányolják az új kiadványok egy részénél az esztétikus külső kartontokot (slipcase), amellyel a DVD-árak zuhanásával együtt - érthető módon - egyre kevesebb DVD-n találkozhatunk. Új kezdeményezésünkkel azoknak szeretnénk kedvezni, akik fontosnak tartják az esztétikus csomagolást.

Az Invázió című film hagyományos kereskedelmi forgalomban csak hagyományos tokban lesz kapható, de nálunk egy mindössze néhány száz példányban készült exkluzív kartontokkal együtt is megvásárolhatod! A slipcase-es (kartontokos) változat csak nálunk lesz kapható, és csak a plusz tok önköltségi árával lesz drágább a limitált kiadvány a hagyományosnál. Amennyiben valóban igény mutatkozik az esztétikus plusz csomagolással megjelenő kiadványokra, a jövőben több kiemelt megjelenéshez is gyártatunk majd limitált darabszámban slipcase-t!

Félelmetes járvány terjed el a Földön, amely álmukban támad áldozataira, és lelketlen zombikká változtatja őket. Carol Bennell (Nicole Kidman) washingtoni pszichiáter és munkatársa, Ben Driscoll (Daniel Craig) versenyt fut az idővel, hogy megállítsa a szörnyű kórt. A világ eleven rémálommá válik, ahol csak akkor van esélyük a túlélésre, ha ébren maradnak. Senkiben sem bízhatnak.

Senki sincs biztonságban Joel Silver producer izgalmas filmjében, amely új oldaláról közelíti meg Jack Finney klasszikus regényét, A testrablók támadását.

A film A bukás és A kísérlet rendezőjének első amerikai alkotása!

Ne aludj el! Az Invázió mindenkit utolér...

Stúdió:
Játékidő:
95 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, román
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
 
Dokumentumfilm - Nem először jártak itt: Invázió a médiában
 
Kisfilm - Invázió: Egy régi-új történet
 
Kisfilm - Invázió: A forgatáson
 
Kisfilm - Invázió: Testrablás

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: