• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Úttalan út (új kiadás) (DVD)
Úttalan út (új kiadás) Interstate 60
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. április 3. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Kritikák

Mint a legtöbb huszonéves, Neal Oliver számára is több kérdés nyitott a jövőjével kapcsolatban, mint amennyire tudja a választ. Jelentkezzen a jogra, hogy örömet okozzon apjának, vagy kövesse amit a szíve diktál, és legyen festő? Vajon jelenlegi barátnője, Sally az a lány, akihez az életét köti majd, vagy keressen tovább, keresse meg azt a titokzatos nőt, akit álmaiban lát? Vajon valami tényleg nem stimmel nála, amiért nem képes örülni az apjától születésnapjára kapott vörös BMW-nek?

Miközben elfújja a gyertyákat a tortáján, azt kívánja, bárcsak tisztán látná a jövőjét és válaszokat kapna a kérdéseire.

Felbukkan egy fura figura, egy bizonyos E. K. (vagyis Egy Kívánság) Grant, és elviszi a fiút egy olyan úttalan útra, amelyet egyetlen térkép sem tüntet fel. Ezen az úton Neal számos különös emberrel találkozik: egy férfival, aki egyszer azt kívánta, bárcsak korlátlan lenne az étvágya és azóta házról házra járva zabál ki mindenkit mindenéből - azt azonban elfelejtette kívánni, hogy élvezze is az evést. Megismerkedik egy lánnyal, aki egész életében a tökéletes szerető után vadászik. Betéved egy városba, ahol mindenki ügyvéd és minden nap mindenki perli a másikat.

Útja során gyilkossággal vádolják meg, rendrök üldözik, börtönbe kerül, és végre választ kap néhány kérdésére is...

A Vissza a jövőbe trilógia írójának első rendezése ez a fantáziadús vígjáték, amelyben a klasszikus időutazó-sorozat több szereplője is felbukkan!

Stúdió:
Játékidő:
115 perc
Gyártási év:
2002
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
Feliratok:
magyar, lengyel
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2008. jún. 11. - 7:36
Azt hiszem, még soha nem mondtam: ez egy orült film. Ha hasonlítani akarnám, akkor mondjuk a Nagy Hal jó kiindulópont lenne, de annál kicsit elborultabb, mert a környezet realistább. Már amennyire lápi boszorkányokkal és óriásokkal szemben realistább egy olyan fickó, aki a majomfej alakú pipájából zöld füstfelhoket ereget...
Az I60-on Neal kétségeit, félelmeit, vágyait, céljait ismerhetjük meg. Ennek bemutatására vannak epizódikus jelleggel az ajánlóban is leírt események, és bár szívesen írnék le még párat (az ügyvédes részt például minden joghallgatónak látnia kellene), de azzal a felfedezés élményét rontanám. Eredetileg a színészek miatt vettem meg a filmet, több nagy kedvencem is van közöttük. Végül kellemes élmény volt a film maga is, és bár az abszurd viccek és szituációk talán nem mindenkinek jönnek be, én jókat nevettem rajtuk. Az I60 nem egy életreszóló alkotás, nem az, amit ötvenszer meg kéne vagy akarnék nézni, de még egyszer biztos eloveszem majd, és egyes jelenetei is eszembe fognak jutni. Ajánlom.
1 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: