• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Macskafogó 2. - A Sátán macskája (2 DVD) (DVD)
Macskafogó 2. - A Sátán macskája (2 DVD) Macskafogó 2. - A Sátán macskája
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. április 10. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Rendező:
Szereplők:
Az első film végén a Macskafogó nevű gépkutya segítségével az egerek megszelídítettek minden macskát. Vagy mégsem? A pafrikai dzsungel mélyén ugyanis maradt egy kisebb pacifikálatlan macskapopuláció, akik még csak nem is hallottak a Macskafogóról! Azóta is békésen üldözik az egereket. Vadászat közben elkapnak egy Stanley nevű újságíró-egeret, akinek persze eljár a szája. A törzs varázslója, Mióka alvilági segítséget kér, majd a vadmacskák útnak indulnak, hogy felszabadítsák elnyomott, azaz a Macskafogó által megszelídített testvéreiket. A civilizált világban ismét kitör a harc macskák és egerek között. A macskák testi fölényüket használják némi alvilági segítséggel, az egereknek viszont továbbra is ott a Macskafogó. Ki nevet a végén?
Stúdió:
Játékidő:
90 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- magyar - Surround (DD)
- magyar - DTS
Feliratok:
magyar, angol
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
2. LEMEZ:
Sztoribord -
 
Képgaléria - Karakterek a tervezéstől a megvalósulásig
 
Képgaléria - Képkockák a filmből
 
Képgaléria - Háttérképek
 
Előzetes -
 
Werkfilm (így készült) -
 
Kimaradt jelenetek -
 
Interjú - Nepp Józseffel
 
Animált sztoribord -
 
Játék (hagyományos DVD-készüléken is játszható) -
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2008. ápr. 1. - 10:12
Sajnos ezzel a filmmel bebizonyosodott, hogy valami nem attól lesz jó, hogy régi. A Macskafogó több generáció kultfilmje, mely egy olyan korból származik, ahol nem igazán volt konkurencia, de ettol függetlenül is megtalálta a helyét. Egyedi karakterei, szólássá vált párbeszédei, és ami talán még fontosabb, abban az idoben teljesen szokatlan, szinte izgalmas kémsztorija James Bond egér megfelelojével, ráépítve az egér-macska-kutya ellentétre és láncra; szerintem ez mind-mind kellett ahhoz, hogy ekkora sikereket elérhessen.
A Macskafogó 2. nálam nem azért lett középszeru, mert nem olyan volt, mint az elso, hanem önmagában. A történet közel sincs a korábbi kémsztorihoz: kapunk egy kicsit misztikus törzsi filmet (kb. a NatGeo stílusában), meg egy miért-is-vagyunk-az-egerek-bábjai-tépjük-le-a-masnit blodséget. A következo negatívum a régi karakterek következetlen és kényszeres egymásra dobálása: 80%-uknak semmi szerepe, csak vannak, mert ha nem lennének, akkor hiányoznának. Egyébként meg rossz volt látni, hogy mindegyik szenilis, kiégett, megkeseredett, elhízott vénegér-vénpatkány-vénmacska lett, ettol az egész nyomasztó és lehangoló. Az addig oké, hogy ez a természetes öregedés része, csak hát a Stallonére sem azért vagyunk kíváncsiak, mert egy hatvan év közeli trotty, hanem azért, mert jól tartja magát, és igény szerint összedobja a Rambo 4-et. Az új szereplok és az új poénok pedig ugyan megütik a 3,5-es átlagot, csak ettol manapság már nem esünk hasra, változtak az igények. Az animációs technika az, ami tetszett, kelloen megfelel a hagyományoknak, de azért ahol kellett, és lehet, ott újítottak. Igazából, ha akarok, egy mentséget azért tudok találni: mivel az elso rész célja az volt, hogy a korabeli amerikai filmeket továbbgondolja, és némileg kiparodizálja, ennek a célnak ez az epizód is megfelel... merthogy azok is pont ennyire középszeruek, idonként unalmasak és bárgyúak lettek. Mindenesetre kár érte.
4 látogatóból 1 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
60%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (0)
41-60%
 (1)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: