• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Hitman - A bérgyilkos (DVD)
Hitman - A bérgyilkos Hitman
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Ebben a csomagban kapható
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák

Egy Interpol-ügynök hazamegy, és egy bérgyilkost talál a szobájában. A 47-es rá vár. De mielőtt végezne áldozatával, elmondja, hogy került oda. Nigériától Moszkváig mérnöki precizitással kidolgozott gyilkosságok és menekülések jelzik a 47-es útját, miközben az Interpol embere mindig a sarkában maradt: de sosem érte utol az emberét.

Átverések, árulások, kettős játszmák és gyilkosságok macska-egér játékába bonyolódva élnek évek óta. Lassacskán már abban sem biztosak, melyikük üldözi melyiküket. Most azonban eljött a végső leszámolás pillanata. Ám amikor titokzatos, közös múltjuk lezárulni látszik – hiszen egyikük mindjárt meghúzza a ravaszt – egy újabb fordulat ismét mindent megváltoztat.

Játékidő:
90 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- lengyel - Surround (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, cseh, héber, izlandi, lengyel, portugál
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
 
Kisfilm - Célkeresztben (kb. 23 p.)
 
Kisfilm - Digitális találatok (kb. 10 p.)
 
Kisfilm - A pusztítás eszközei (kb. 14 p.)
 
Kisfilm - A filmzene (kb. 5 p.)
 
Kimaradt jelenetek - (kb. 6 p.)
 
Alternatív befejezés - (kb. 2 p.)
 
Bakiparádé - (kb. 5 p.)
Remo
értékelése:
2008. jún. 2. - 11:43
A filmre a kedvezotlen elojelek (lásd. szereposztási mizéria, újraforgatás, és egy állítólag angolul nem is beszélo rendezo) ellenére bizalommal ültem be, aztán 20 perc elteltével majdnem kijöttem róla. A beállítások ócskák, a címszereplo profizmusának érzékeltetése röhelyes, a párbeszédek színvonala pedig füldugóért kiáltó. És akkor még vártak olyan csemegék, mint a filléres háttérvetítés és egy tökéletesen értelmetlen kardozás. Az egy dolog, ha egy akciófilmben a történet csak háttérül szolgál, de a forgatókönyvet író Skip Woods a legósdibb kliséket szigszalagozta össze akkora lyukakat hagyva, amik boven túlmennek a megengedhetoség határán. A bérgyilkosokat kiképzo titokzatos szervezet és a homályos alteregó puccs a támpontokat ugyanúgy nélkülözi, ahogy az ésszeruséget. De méginkább összezavarnak azok a logikai hibák, melyek tekintélyes halmaza azt sugallja, hogy a készítok retardáltnak tartják a közönséget. Nem kell hozzá sok agy, hogy észrevegyük, a 47-es ügynök és a ráküldött szupergyilkosok egy szakmabelihez nem méltó baromságokat muvelnek. Arra a készítok nagyon büszkék, hogy a tar kobakra tetovált vonalkódot átvették a játékból, de magyarázatot hozzá nem mellékelnek, ezért rejtély marad, hogy egy menekülo bérgyilkos miért hagy magán egy bárhol kiszúrható azonosítójelet? Komolytalan az egész film, mintha kölkök rakták volna össze, akik az eredeti játékokból csupán annyit fogtak fel, hogy szét lehet loni benne az emberek fejét és minden gyilkos kopasz.

A Hitman egy zs-kategóriás akciófilmhez áll a legközelebb, ilyetén elmaradhatatlan része a bajba jutott visítozó csaj nomeg egy néger társ, aki jópofának szánt beszólásokkal oldja a nemlétezo feszültséget. Ha már a szereploknél tartok, meg kell említenem Dougray Scott-ot, aki a gyilkost üldözo Interpol ügynököt játssza. Az o arcáról összetéveszthetetlenül leolvasható az a keseruség, ahogy magában azt kérdezgeti: Tényleg ott tart a karrierem, hogy ebben a szarban vállaltam szerepet? Ami Timothy Olyphantot meg a körülötte lengo tévedés szót illeti, szerintem az o személye az egyedüli, ami értékelheto a filmben. Ugyan neki sincs több lehetosége minthogy néhány arckifejezést váltogasson, a szemeiben ott csillog a pszichopata beütés és úgy tud nézni, hogy elhiheto, ez a srác gondolkodás nélkül hidegre tesz. Nagy hiba, hogy az alkotók érzo embert próbálnak csinálni a figurájából, ezért a színész gyakran csak néz marconán aztán nem tesz semmit. Na, így kell tönkretenni egy karaktert. Azért azt meg kell hagyni, hogy a gonoszok nála is szánalmasabbak lettek, még a kilott golyót se érik meg.

A nyilvánvaló helyzet az, hogy a többre érdemes Hitman alkalmatlan kezekbe került. Ennyire talán még Uwe Boll vagy Vin Diesel se barmolhatta volna el. Túlzások nélkül állíthatom, hogy ez a legrosszabb bérgyilkosokról szóló film, amit valaha láttam. Amikor épp nem lövöldöznek benne akkor közel nézhetetlen, de amikor igen akkor se jut túl a középszeruségen. Nem tudom mennyi ido kell még Hollywoodnak, hogy rájöjjön, egy számítógépes játék megfilmesítését is érdemes annyira komolyan kezelni, mint egy regényét. Egy biztos, a Hitman alapján még sokat kell várnunk egy minoségi játékadaptációra.
8 látogatóból 6 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
50%

2 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (1)
61-80%
 (0)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: