• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > A Barbarossa hadművelet: Az orosz front 1941-1945 (DVD)
A Barbarossa hadművelet: Az orosz front 1941-1945 A Barbarossa hadművelet
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Rendező:
Szereplők:
Hatalmas a harc Hitler és Sztálin között a keleti Fronton. Ez a film bemutatja a háború nyitó fázisát, ahogy Németország erői koncentrálódtak Moszkvánál, és bemutatja Oroszország lerombolását. Ez a DVD John Erickson professzor által kommentált ritka archív filmfelvételeket /orosz és német forrásokból/ tartalmaz. A film grafikák ,térképek és elemzések segítségével mutatja be az Orosz front egyik döntő eseményét. A Barbarossa hadművelet (Unternehmen Barbarossa) a Náci Németország által, a Szovjetunióellen indított invázió kódneve volt a második világháborúban. A hadművelet I. Barbarossa Frigyesről, a Német-római Birodalom egykori uralkodójáról kapta a nevét. Ez a hadművelet nem összekeverendő az egész keleti fronton vívott háborúval, mert amíg a Barbarossa hadművelet 1941 júniusától 1941 decemberéig tartott, addig a keleti front 1941 júniusától 1945 májusáig létezett, amíg a szovjetek el nem foglalták Berlint. Az eredeti cél a Szovjetunió európai részének, és Ukrajnának a gyors elfoglalása volt egészen az Arhangelszktől Asztrahányig húzott képzeletbeli vonalig, melyet gyakran csak AA vonalként említettek. Valószínűleg a Barbarossa hadművelet kudarca okozta az egész Náci Németország későbbi bukását, ugyanis ekkor hagyta el a hadiszerencse Adolf Hitler-t és a Harmadik Birodalmat. A Barbarossa hadművelet főként azt érte el, hogy megnyitotta a keleti frontot, mely a történelem legnagyobb hadszínterévé vált, óriási és brutális csatákkal, halálos kegyetlenségekkel, szörnyű emberveszteségekkel valamint a németek és szovjetek számára egyaránt nyomorúságos körülményekkel.
Stúdió:
Játékidő:
60 perc
Gyártási év:
2009
Hangok:
- magyar - Surround (DD)
Képformátum:
4:3
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: