• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2 DVD) - Xpress Xkluzív limitált Slipcase-es változat + Sweeney füzet! (DVD)
Sweeney Todd - A Fleet Street démoni borbélya (2 DVD) - Xpress Xkluzív limitált Slipcase-es változat + Sweeney füzet! Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
A termék már nem kapható
 
 
 
 

MEGJELENÉS: 2008. június 17. | INFO A termék sajnos már nem beszerezhető.  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák

Több vásárlónk jelezte, hogy a slipcase (kartontok) szorul a dvd-tokon. Ellenőriztük a problémát, és kiderült, hogy a gondot nem a slipcase mérete okozza (szabvány méretű a kartontok), hanem a kiadvány gyári műanyag tokja tér el némileg a szokásostól (szabványostól). Valószínűleg a borítóképet tartó átlátszó műanyag felülete tabad jobban a kelleténél, ezért okoz nehézséget kihúzni a kartontokból a dobozt.

A probléma miatt elnézést kérünk, a gondot jeleztük a kiadónak, hogy a további hasonló eseteket elkerülhessük. Javasoljuk vásárlóinknak, hogy egy másik, kétlemezes, de nem slipcase-es kiadvány dobozát cseréljék ki a Sweeney Todd dobozára. A próbák és a vásárlói visszajelzések alapján ez megoldja a problémát, a más gyártmányú műanyag tokokat többnyire gond nélkül ki lehet venni a slipcase-ből.

Vásárlóink visszajelzései alapján úgy láttuk, hogy a magyar piacon is akad még egy szűkebb, igényes DVD-gyűjtő réteg, aki nem elsősorban a minél alacsonyabb árat, hanem a kiadás minőségét tartja fontosnak, amikor egy DVD megvásárlása mellett dönt.

Sokan hiányolják az új kiadványok egy részénél az esztétikus külső kartontokot (slipcase), amellyel a DVD-árak zuhanásával együtt - érthető módon - egyre kevesebb DVD-n találkozhatunk. Új kezdeményezésünkkel azoknak szeretnénk kedvezni, akik fontosnak tartják az esztétikus csomagolást.

A SWEENEY TODD című film hagyományos kereskedelmi forgalomban csak hagyományos tokban lesz kapható, de nálunk egy mindössze ötszáz példányban készült exkluzív kartontokkal együtt is megvásárolhatod!

A kiadványhoz a külföldi stúdiótól (a helyi képviselet közvetítésével) az amerikai extra DVD-változathoz mellékelt, a filmhez kapcsolódó színes könyvecskét is megvásároltuk, és ezzel a füzettel együtt kínáljuk az exkluzív DVD-t, amelyből mindössze 500 példány készül csak!

A slipcase-es (kartontokos), Sweeney Todd füzetecskével szállított változat csak nálunk lesz kapható, és csak a plusz tok, illetve a füzet önköltségi árával - illetve annál valamivel alacsonyabb összeggel - lesz drágább a limitált kiadvány a hagyományosnál.

Tim Burton és Johnny Depp: a legendás rendező és kedvenc színésze újra együtt. Öt kiváló film - köztük az Ollókezű Edward és a Charlie és a csokigyár - után most egy hajmeresztően tökéletes thrillerrel jelentkeznek, amely Stephen Sondheim viharos sikerű színpadi műve alapján készült.

A 19. századi Londonban játszódó történet egy bosszú- és vérszomjas borbélyról szól, és minden megtalálható benne, ami a félelmetesen jó szórakozáshoz kell: vér, rejtély, románc, humor, ámulatba ejtő zenés számok és lenyűgöző látvány. Sweeney társát és áldozatait Helena Bonham Carter, Alan Rickman és Sacha Baron Cohen alakítják hátborzongató hitelességgel.

Borbélyt keres? Egy igazi profit? Sweeney-nél biztos kezekben lesz...

Stúdió:
Játékidő:
112 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- cseh - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, cseh, román
Képformátum:
1.78:1 (16:9)
Korhatár:


Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott
2. LEMEZ:
Kisfilm - Burton + Depp + Carter = Todd - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Sweeney Todd él: A démoni borbély igaz története - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Merész musical: Sondheim – Sweeney Todd - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Sweeney Londonja - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - A démoni borbély látványvilága - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Grand guignol: Színpadi hagyomány - MAGYAR FELIRATTAL
 
Kisfilm - Véres üzelmek - MAGYAR FELIRATTAL
 
Videóklip - A borotva dala
 
Képgaléria -

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: