• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Vágy és vezeklés (DVD)
Vágy és vezeklés Atonement
- 70%
Szállítható: AZONNAL
999 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
A film története 1935 legforróbb napján kezdődik Angliában. A II. világháború fenyegető árnyékából még mit sem érez Briony Tallis, amikor gazdag családja összegyűlik a hétvégére hatalmas, viktoriánus kastélyukba. A rekkenő hőség és az elnyomott érzelmek felfokozzák az élénk fantáziájú, írói szárnyait próbálgató kamaszlány veszélyérzetét. Egy sor katasztrofális félreértés folytán megvádolja Robbie Turnert, a házvezetőnő fiát és Cecilia nővére szerelmét egy bűnnel, amit a fiatalember nem követett el. Ez a vád tönkreteszi Robbie és Cecilia bimbózó kapcsolatát és drámaian megváltoztatja mindannyiuk életét.
Stúdió:
Játékidő:
118 perc
Gyártási év:
2007
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
- német - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, bolgár, horvát, német, török
Képformátum:
1.85:1 (16:9)
 
Audiókommentár - a rendező közreműködésével
 
Werkfilm (így készült) - (kb. 27 p.)
 
Kisfilm - A regénytől a filmvászonig (kb. 5 p.)
 
Kimaradt jelenetek - 7 jelenet (kb. 8 p.)
Átlagos értékelés:
Niwrok
értékelése:
2008. jún. 18. - 7:37
Eredetileg nem sokat vártam a filmtol, megnézni sem nagyon akartam, mert egy tizenketto-egy-tucat jellegu háborús-romantikusnak tunt, számomra sem Keira Knightley, sem James McAvoy nem volt akkora húzónév, hogy miattuk befizessek. Aztán a moziban tízpercenként kellett volna az államat keresni a székek között, ha egyáltalán tudtam volna ilyenre figyelni. Életemben nem láttam ugyanis olyan filmet, ami a tiszta, oszinte, szenvedélyes szerelmet ennyire sarkosan állítja szembe a visszataszító és dühíto, élethosszig tartó hazudozással és annak tragikus következményeivel. Mindenki találhat benne valamit, éppen eléggé romatikus, éppen eléggé háborús, és a "vezeklésen" keresztül kap egy egyedi pszichológiai szálat. Színészi játékban a két-három húzónevet egy frissen debütáló muvészno, Saoirse Ronan simán kenterbe veri, az o eloadása alapozta meg számomra a film hangulatát. Mindez gondoskodott róla, hogy a Vágy és vezeklés az idei év egyik meghatározó filmes élménye legyen. Ehhez már csak bónusz a fantasztikusan eltalált zene (mintha a Stomp játszana írógépen) és a brilliáns operatori munka.

******

2008.07.08.

godot: Mivel idéztél tolem, így válaszolok: számomra Briony esetében szó nincs "tudatlanságból, gyermeki féltékenységbol és félreértésbol adódó félelemrol", de ezt az itten, a film adatlapjához kapcsolódó "vitafórumban" jó hosszan leírtam, ott elolvashatod.
8 látogatóból 3 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
ÁTLAG
80%

1 értékelés
Részletezés: 
81-100%
 (0)
61-80%
 (1)
41-60%
 (0)
21-40%
 (0)
0-20%
 (0)

Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

A termék fóruma

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: