• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > Könyv > B2 - Tests Neu mit Audio-CD - zur Vorbereitung auf die ÖSD-Prüfung B2 Mittelstufe Deutsch - zur Vorbereitung auf die ÖSD-Prüfung B2 Mittelstufe Deutsch (Könyvek)
Csörgő Zoltán, Malyáta Eszter, Tamási Anita
B2 - Tests Neu mit Audio-CD - zur Vorbereitung auf die ÖSD-Prüfung B2 Mittelstufe Deutsch - zur Vorbereitung auf die ÖSD-Prüfung B2 Mittelstufe Deutsch B2 - Tests Neu
A termék jelenleg nem rendelhető
 
Ha szeretnéd, hogy értesítést küldjünk, amint rendelhető lesz a termék, kérjük regisztrálj, vagy jelentkezz be, és a termék adatlapján feliratkozatsz az értesítő-szolgáltatásra!
 
 
  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
Megjelent a már jól bevált, B2-es szintű nyelvvizsgára felkészítő tesztkönyv aktualizált kiadása. A megújult könyv teljesen naprakész: mindenben megfelel az aktuális ÖSD B2 vizsgának. A szerzők a feladattípusokban és az értékelési kritériumokban történt változásoknak megfelelően átdolgozták az eredeti kiadványt, miközben új teszteket is fejlesztettek. Az új könyv így összesen hat komplett ÖSD B2-tesztsort tartalmaz, amelyekben garantáltan mindegyik, a vizsgán előforduló feladattípus szerepel. A teszteken kívül a feladatokhoz fűzött részletes magyarázat, tanulási tippek és a lehetséges vizsgastratégiák bemutatása, az önellenőrzést segítő megoldókulcs, a könyvhöz tartozó audio-cd valamint a hanganyagok szó szerinti leirata segítik az eredményes vizsgafelkészülést mind önállóan tanulók, mind pedig csoportban készülők számára.
Kiadó:
Klett Kiadó
Oldalszám:
98 oldal
Gyártási év:
2014

Könyvek
Vásárlói értékelés
Megosztás

Kapcsolódó hivatkozások

Indíts fórumot a termékről!

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: