• {name} ({TCS})


Nem regisztrált felhasználó  - [belépés]
böngésző

Xpress.hu > DVD > Wanted (egylemezes változat) (DVD)
Wanted (egylemezes változat) Wanted
- 54%
Szállítható: AZONNAL
1.499 Ft
Eredeti ár: 3.290 Ft
Egyéni kedvezmény nem érvényesíthető ennél a terméknél!

Már csak 3 db. van raktáron

  • Alkotók
  • Leírás
  • Részletek
  • Extrák
  • Kritikák
Ezt a terméket legfeljebb 17 napig tudjuk félretenni!

A 25 éves Wes volt a legszürkébb irodai rabszolga, akit a hátán hordott a föld. A főnöke óránként megalázta, a barátnője rendszeresen semmibe vette, az élete szűnni nem akaró nyűgként vánszorgott előre. Mindenki biztos volt abban, hogy ez a hasznavehetetlen alak semmire sem viszi. Wesnek nem maradt más, mint hogy valahogyan eltöltse sivár napjait, és belehaljon a lassú gürcölésbe.

Ám ekkor találkozott egy Fox nevű nővel.

Miután Wes apját meggyilkolják, a halálosan szexi Fox beszervezi a fiút a Testvériségbe, egy titkos társaságba, amely arra képezi ki West, hogy megbosszulja apja halálát a benne szunnyadó képességek feltárásával. Miközben a nő megtanítja neki, hogyan tegyen szert villámgyors reflexekre és bámulatos ügyességre, Wes rájön, hogy a csapat egy ősi törvény szerint él: végre kell hajtaniuk a halálos ítéleteket, amelyeket maga a sors ad.

Ördöngösen briliáns tanítói – köztük a rejtélyes vezető, Sloan – segítségével Wes élvezni kezdi azt az erőt, amelyre mindig is vágyott. Ám lassacskán ráébred, hogy veszedelmes társai mögött más is rejtőzik, mint amit mutatnak. Ahogy a hősiesség és a bosszú között ingadozik, Wes megtanulja azt, amit soha senki más meg nem taníthat neki: hogy csak ő egyedül irányítja a sorsát.

Mark Millar kultuszképregénye alapján az Éjszakai őrség rendezője, Timur Bekmambetov készített rendkívül izgalmas, látványos akciófilmet.

Stúdió:
Játékidő:
107 perc
Gyártási év:
2008
Hangok:
- magyar - 5.1 (DD)
- angol - 5.1 (DD)
Feliratok:
magyar, angol, arab, dán, finn, izlandi, norvég, svéd
Képformátum:
2.35:1 (16:9)
 
Kisfilm - Az autós üldözés
 
Kisfilm - Pillantás a kulisszák mögé
Átlagos értékelés:
R2-D2
értékelése:
2008. nov. 19. - 0:49
ÁÁÁÁÁÁ... Ez fájt...

Nem tudom, Ti mit láttatok ebben a filmben, de ez majdnem annyira borzalmas, mint az Ultraviola, a Vas, vagy a Superman..

Én nem szeretem, ha hülyének néznek. Ennyire. Pontosabban, ha egy film komolynak próbál lenni és mindezek közben olyan nyilvánvaló képtelenségeket mutat a vásznon, amitol kinyílik a bicska a zsebemben. Jelen esetben meg is bökött. Ellentétben pl a Golyózáporral, ami egy percig sem vette komolyan önmagát..

Talán az a baj, hogy a narrátorral és a tök átlagos fohos tök átlagos munkahelyével egy tök átlagos és hiteles életbe csöppenünk bele. Amibol is kis lúzer fohosünk kitörés gyanánt bérgyilkosnak áll. Megjegyzem, a srác totál mellényúlás volt a címszerepre, mert sem fizikuma, sem karaktere nem alkalmas gyilkológépnek. Emellett kap egy nevetséges kiképzést, ami folyamán természetesen az egyik legjobbá válik. Érthetetlenül és hiteltelenül - nem tudom, ha valamelyikünket szarrá vernek mindennap, attól még hogy fog megtanulni bunyózni.. Ó, kérem, ha ez így menne, én is beállnék... Aztán meg jön a nagy csavar a filmben, ami mellesleg teljesen kidolgozatlan, meg a nagy leszámolások.. Fogtam a fejem rendesen közben..

Sok jelenet fájt. Az elején az autós üldözés, aztán a fejteton átpördülo autóból lövés, a kanyargolyók, no meg a száguldó vonatba beröpülo Lada 1200-es.. Na ne. Cikáztak a gondolatok a fejemben, hogy hol és mit láttam ezek közül már más filmekben. Az autós jelenetek a Szállító filmek legrosszabb és legnevetségesebb jeleneteit idézik. Aztán közben Neo földöntúli képességei is bevillantak néha. A gyógyító fürdo tiszta Birodalom visszavág, csak ott lebegett Luke a folyadékban, itt meg szerencsétlen fekszik. Aztán ez "az én vagyok az apád" - hol is hallottam én ezt??- , meg a végén egy kis Equlibrium- jó Gramoton pap lett volna a kölökbol. Ennek a filmnek a legnagyobb szégyene nem az hogy pofátlanul lop- számomra az sosem baj-, hanem hogy nem fordítja a saját hasznára a felhasznált elemeket, nem tesz hozzá semmit a kiollózott részekhez, csupán egymás mellé illeszti és egy bárgyú, agyatlan látványorgiává gyúrja össze oket..

Történet nulla (na komolyan: mi az a baromság, hogy egy szövetminta dekódolása /Da Vinci kód?/ kidobja egy áldozat nevét - Textil Különvélemény?), a karakterek nullák ( a srác inkább idegesíto, mint szeretheto, talán Fox/Jolie akit egy picit kedvelhetünk), az akciók hihetetlenek. Ez lenne egy jó film? Ez nem szórakoztat, ez idegesít..

Egyébként hogy korekt legyek, néhány jó pillanat is van a moziban, mindenekelott a munkahelyi öntudatra ébredés (tiszta Harcosok klubja -márcsak a narrátor miatt is), a patkányos megoldás no meg a vége focím. És a zene. A zene az jó.

Amúgy a DVD-vel nincs baj. Kép hibátlan, a hang veszettül jó szól. Mondjuk van is mit szólnia, a rengeteg akció miatt. Extráktól elment a kedvem, de látom az egylemezesen nem is sok van.

De nagy baj nem történt. Valahol ezt is vártam. Ebbol jöhet számomra akármilyen csini kiadás, a polcomra nem kerül föl.

És bocsi, ha valakinek beletapostam a lelkivilágába.


8 látogatóból 5 értett egyet ezzel a hozzászólással

A termék vásárlói ezeket is szerették:
DVD
BLU-RAY
KÖNYV
DVD
Vásárlói értékelés
Megosztás

Ingyenes szállítás
 

Az oldalon feltüntetett termékképek csupán illusztrációs célt szolgálnak. A valódi termékek megjelenése esetenként eltérhet a képen látottaktól!
Tel.: 06/1-41-31-555 | © Xpress.hu 1999-2018. Minden jog fenntartva.
T: T: T2: