Keresés
DVD

Amerikai gengszter (2 DVD)

American Gangster
Rendezo: Ridley Scott
Szereplo: Denzel Washington, Russell Crowe, Cuba Gooding Jr., Josh Brolin ... , RZA , John Ortiz, John Hawkes, Ted Levine, Yul Vazquez, Armand Assante, Common , Ruby Dee, Carla Gugino (további nevek)
Induló ár:  3 290 Ft
2 999 Ft

Készlet: Nem beszerezhető

Várható szállítás: Bizonytalan

Frank Lucasra nem figyelt fel senki, míg a belváros egyik fekete főgengszterének hallgatag sofőrje volt. Ám amikor főnöke váratlanul meghal, Frank kihasználja a hatalmi struktúrában keletkezett rést, és felépíti saját birodalmát, megteremti az Amerikai Álom saját személyére szabott verzióját. Zsenialitásának és szigorú üzleti etikájának köszönhetően ő lesz a belvárosi drogkereskedelem ura, tisztább és olcsóbb anyaggal árasztja el az utcákat. Lucas kijátssza a vezető szindikátusokat, és nem csak a megvesztegetések jól kiépített hálózatán keresztül uralja a várost, de ő lesz a legális társasági élet egyik szupersztárja is.

Richie Roberts a becsületes zsaru, akit a társai kinéznek maguk közül. Elég közel van az utcákhoz, hogy érezze a hatalmi viszonyok elmozdulását a kábítószeres alvilágban. Roberts meggyőződése, hogy valaki az ismert maffiacsaládok fölé került, és gyanítani kezdi, hogy egy fekete játékos bukkant fel a semmiből, és egyenesen a csúcsra tör.