Keresés
Az órák - extra változat termékhez kapcsolódó kép
Az órák - extra változat
1 990 Ft
DVD

Az órák - extra változat

The Hours
Rendezo: Stephen Daldry
Szereplo: Nicole Kidman, Julianne Moore, Meryl Streep, Stephen Dillane ... , Miranda Richardson, George Loftus, Ed Harris (további nevek)
1 990 Ft

Készlet: Készleten

Várható szállítás: Raktárról azonnal szállítható

   Három korszak, három történet, és három nő olvad össze egyetlen történetté Az órák időfolyamában. Mindegyik nő úgy kapcsolódik egymáshoz, akár a szemek a láncban, anélkül, hogy tudnának arról, hogy egyetlen nagyszerű irodalmi alkotás visszavonhatatlanul megváltoztatja az életüket.

   Először is ott van Virginia Woolf, aki egy londoni külvárosban a húszas években az elmebajjal küzd, mikor elkezdi írni első nagy regényét, a Mrs. Dallowayt.

   Több mint két évtizeddel később Laura Brown, a Los Angeles-i feleség és anya a második világháború végén a Mrs. Dallowayt olvassa, és akkora revelációt jelent számára, hogy elsöprő erejű változást fontolgat az életében.

   Aztán a mai New York Cityben ott van Clarissa Vaughan, Woolf Mrs. Dallowayének modern változata, és szerelmes Richard nevű barátjába, aki briliáns költő és AIDS-ben haldoklik.

   A három történet egybeszövődik, és végül összeáll a közös felismerés meglepő és transzcendens pillanatában.

   Virgina Woolf Mrs. Dalloway című, 1925-ös regényének ihletésére Michael Cunningham több mint 75 évvel később megírta Az órák című regényét. Az ebből készült filmet a Billy Elliott-ot jegyző Stephen Daldry rendezte, a főszerepekben pedig három olyan nagyszerű színésznőt láthatunk, mint Nicole Kidman, Meryl Streep és Julianne Moore.