Keresés
Menü Bezár
Az őrület fészke termékhez kapcsolódó kép
Az őrület fészke
999 Ft
DVD

Az őrület fészke

Murder in the First
Rendező: Marc Rocco
Szereplő: Christian Slater, Kevin Bacon, Gary Oldman, Embeth Davidtz ... , R. Lee Ermey, Stefan Gierasch, William H. Macy, Brad Dourif, Stephen Tobolowsky, Mia Kirshner, Ben Slack, Kyra Sedgwick (további nevek)
Induló ár:  2 190 Ft
999 Ft

Készlet: Forgalmazói készleten

Várható szállítás: Rendelés után kb. 1-2 nap alatt

Az őrület fészke című remekmű a híres-hírhedt Alcatraz börtöncelláinak bezárásához vezető tárgyalás valós történetét meséli el, fantasztikus szereposztásban.

Az elítélt, Henri Young (Kevin Bacon – Veszélyes vizeken, Titokzatos folyó, JFK - A nyitott dosszié) bűne: 5 dollár eltulajdonítása éhező testvérének megmentésére. A sors, ami rá vár, viszont rosszabb a halálnál: egy sikertelen szökési kísérlet után az Alcatraz egy sötét magánzárkájába kerül, ahol három éven át teljes elszigeteltségben tengődik gyakorlatilag az észvesztés határán. Az eldurvult, önmagából kivetkőzött Henri szabadulása után bosszút áll a szökését meghiúsító besúgón. A gyilkosság ténye egyértelmű.

Egy mindenre elszánt ügyvédnek (Christian Slater – Ronda ügy, A gyóntató, Interjú a vámpírral) azonban más tervei vannak. Henrivel karöltve, az Alcatraz és annak szadista hajlamú felügyelője (Gary Oldman – Batman – A sötét lovag, Az ötödik elem, Harry Potter és a Tűz Serlege) ellen emel vádat.

Népszerű a termék vásárlói körében