Keresés

DENON AVR-3805, PIONEER DV-668AV

2005. augusztus 3., szerda 17:17
"Jó erősítőket" "Ez a denon?"... ???

Legnagyobb tisztelettel, jó lesz neked az a Panasonic szett...
0
2005. augusztus 3., szerda 1:39
Jó erősítőket csinál ez a Denon?
Olyan 12-13nm-re elég egy Panasonic szatelit szetts?
0
2005. augusztus 2., kedd 15:08
Kábelekre mit mondtok? NeoTech?
0
2005. július 28., csütörtök 16:24
Megrendeltem a cuccost. :o)
Már csak a hangfalakon vekengek..
0
2005. július 27., szerda 13:08
Igen A mélyláda Wharfedale Powercube 15 DX volt, ha jól emlékszem.
0
2005. július 26., kedd 0:50
Cerwin, 7.1-es rendszert raktál össze? És milyen mélynyomóval?
0
2005. július 25., hétfő 17:21
Nem beszélve a KEF XQ szériáról. :) De ezek már horibilis árban vannak. Szeretném egyszer az otthonomban tudni.:))
Úgy gondolom a Pacific EVO az árában talán a legjobb hangsugárzó. Hallottam hasonló áru B&W, KEF, Tannoy Mission és még ki tudja még milyent, de engem még ez fogott meg a legjobban.
0
2005. július 25., hétfő 16:19
Amikor anno hangfalteszelés ügyben körbejártam a várost, első körben nekem is a Wharfedale Pacific EVO-ra fájt a fogam. Aztán egy háromórás tesztelés után a Satsystemben elémrakták a KEF-et, mint alternatívát. Már a Q5 is megállta a helyét az összehasonlításban, de amikor az eladó "kiváncsiságból" (tipikus eladó-duma :-)) bekötötte a Q7-eseket, magam alá folytam a gyönyörűségtől.

Kábé ég és föld volt a különbség, igaz, az árszorzó is másfélszeres...
0
2005. július 25., hétfő 15:00
Sziasztok!

Nemrég raktam össze egy 3805-öst Wharfedale Pacific EVO hangfalszettel.
Elől EVO 40-esek voltak, hátul EVO 20-asok. Egy Philips 50 colos Pixel 2-es plazmával volt megspékelve. Elvittem a U Go Home DVD-met próbálni.
Gyerekek, ilyen élményben még nem volt részem mostanában, ezek után otthon nem mertem meghallgatni 1 hétig a DVD-m.:))
Egy dolog nem tetszett csak a 3805-ösben, hogy a távvezérlőt nagy fénynél kevésbé jól lehet látni.

Üdv
0
2005. július 24., vasárnap 19:49
Ezt már többször leírtam, de nem győzöm hangsúlyozni, hogy a Pioneer lejátszók legendásan megbízhatóak, és ezt saját tapasztalataim is alátámasztják.

Járt nálam egy középkategóriás Denon DVD lejátszó (1910) és nekem hatalmas csalódás volt. A majdnem feleannyiba kerülő Pio (575A) csuklóból elverte szinte minden szempontból (gyorsabb, csendesebb, kezelhetőbb, jobb képminőség, több szolgáltatás). A Denonnak inkább a felsőkategóriás lejátszói a jók.
0
2005. július 24., vasárnap 13:57
Kösz srácok, majd meggondolom. :o)
0
2005. július 24., vasárnap 1:42
Hangfal-ügyben nem sokmindent mondhatok: én a KEF Q-series-t használom, így együtt a Denonnal szerelem volt első látásra, de a Q7-Q1-Q9c párosítás mélynyomóval már jócskán túlszalad a 400-on. Azt mérlegeld, hogy egy házimozi-rendszerben erkölcsi és anyagi értelemben a hangfalak avulnak legkevésbé: erősítők, DVD-lejátszók jönnek-mennek, de ha egyszer hajlandó vagy JÓ front hangfalakra költeni, azok 10-15 évig becsülettel kiszolgálnak majd. Meg aztán, egy 300 feletti erősítőhöz legalább ilyen árú frontokat érdemes venni.

Egyébiránt pedig Mission, JMlab, vagy Klipsch lenne még az ajánlatom.
0
2005. július 23., szombat 22:53
Én szintén Denon-párti vagyok, nagyon pozitív tapasztalataim vannak, igaz csak egy 1804-est nyúzok. Hangfal ügyben viszont mindenképp nézz körül a www.clarus.hu oldalon. Magyar termék, nekem ez van és minősége felveszi a versenyt a nevesebb külföldi társaival. Sok sikert!
0
2005. július 23., szombat 17:04
Denon erősítőkkel nem sok tapasztalatom van, de jókat mondanak róla, kb. a Marantz-al van egy kategóriában, amit jobban ismerek és kedvelek. Mindkét márka a visszafogott, zenei hangzásról ismert, ennyi pénzért biztosan jó. Persze a Marantz is ajánlott.

Hangfalban Mission-párti vagyok, de a JMLab is elég meggyőző. Mission-ből a Volare vagy az M5 szériát tudom ajánlani, bár akkor lehet, hogy a mélynyomó nem fér bele a keretbe. A HiFi Barlangban sok jó hangfal van, amit meg lehet hallgatni, érdemes ott körülnézni (és egy kicsit alkudni).
0
2005. július 23., szombat 15:43
Szia derceto, Rád mindenképp számítottam itt! :o)))
Nos, valszeg nem fogom a HDMI-t kihasználni, ezt leszámítva mit mondasz? A CD-játszómat meghagyom, de azért majd meghallgatom, ez mit tud, hátha ez lesz a jobb. DENON-ról mi a vélemény?
Ami még igen fontos: hangfalak? (olyan 360-400 ezer körül tervezek hangsugárzó szettet illetően, 7.1)
0
2005. július 23., szombat 14:18
A Pioneer kiváló DVD lejátszó, van rajta HDMI is, és egy 300 forintból összerakható kütyüvel simán régiófüggetleníthető. Hátránya, hogy a HDMI-n nem ad ki 720p/1080i jelet, és chroma upsampling hibás. Én is gondolkoztam rajta, de végül egy 575A lett, ami alapvetően egy olcsó gép, tud DivX-et (máig nem használtam), és nem CU-hibás. Zenehallgatáshoz egy külön CD-lejátszó mindenképpen ajánlott, akár használtan is.
0
2005. július 23., szombat 12:25
Köszi! A Yamaha is versenyben volt nálam egy darabig, de én is azt olvastam róla, hogy zenében nem valami jó. Viszont a Denon-ról meg épp az ellenkezőjét írják.
0
2005. július 23., szombat 1:42
Én ezt a Denon-t nyúzom már lassan egy éve, így tapasztalat, az van...
Mindent el tudok róla mondani, amit általában a Denon előnyére felhoznak: kellemes, kiegyensúlyozott, dinamikus hang, egyenletes, természetes, tiszta hangkép. távol áll tőle a Yamahák agresszív tülekedése, de ennek ellenére igen határozott fellépésű hangosabb filmeknél is.
Engem a sokoldalúsága fogott meg: habár mozizásban egy nyomulósabb yamaha hajszállal beelőzné, de zenében verhetetlen. Mindenképp jó hangfalakat vegyél hozzá.
Ja, és menj el a dvdcenter.hu hi-fi fórumjaira, ott kellő keresgélés után igazi kincsesbányára találhatsz...
0
2005. július 23., szombat 0:43
Szándékozom megvenni ezt a párost. Tudom, hogy EISA díjasok, de van-e valakinek konkrét tapasztalata velük? Ezenkívül milyen hangfalszettet ajánlotok hozzájuk? A házimozis tudáson kívül nagyon fontos a zenei (sztereó) teljesítmény is számomra!
0