Keresés

Rambo 2. - limitált, digibook változat (SC gyűjtemény 2.) (BLU-RAY)

2018. február 15., csütörtök 15:00
Tegnap néztem meg a 9 éves fiammal, Mátéval. Húzta egy kicsit a száját, amikor megkértem, hogy csatlakozzon, de nem tudott nemet mondani. Aztán meg nagyon tetszett neki. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2018. február 15., csütörtök 0:37
Szerintem bőven sok képregényfilm van, John Rambo sztorija pedig számomra nagyon messze áll ezektől. Persze pont a képregényhullám az oka ennek a dizájnnak,  hogy így jobban eladhassa a külcsín a filmet szoknál, akik amúgy ilyen őskori izét kezükbe se vennének.
most posts by TM
0
2018. február 12., hétfő 15:06
Ennek köszönhetően emlékeztet egy képregényre. Persze ennyi erővel belül is lehetett volna ilyen megvalósítású a "képregény", de ahogyan a példa is mutatja, sokaknak pedig az nem tetszett volna.

Mondjuk jobban meggondolva... Egy teljes mértékben ilyen stílusú borítóval még nagyobb poén volna ez a kiadás (és a többi is a sorozatban):

:))

0
2018. február 11., vasárnap 16:53
Ha nem szólalsz meg, nem tudják meg a véleményed. :D
most posts by TM
0
2018. február 11., vasárnap 16:50
Tudom, ezért kár volt megszólalnom a fórumban 😃😃
0
2018. február 11., vasárnap 8:09
Gyakori design pedig. Bár nem értem a borítónak miért kell nyire mozaikosnak lenni, a rajzolt hatást még elfogadom. A képregényes forma mit takar? A filmet meséli nagyvonalakban vagy esetleg kiegészítés?
Egyébként, akit zavar legalább válogathat: Rambo trilógia, Rambo műanyagtokok vagy Rambo digibookok. T2-nél tuti ezt választom, mert a sima borítója és betűi... brrrr
0
2018. február 11., vasárnap 0:49
Amúgy igazad van.
most posts by TM
0
2018. február 10., szombat 23:35
:)
most posts by TM
0
2018. február 10., szombat 22:16
Örömmel látom hogy sikerült elbaszni ezzel a rajzfilmes faszsággal őket...
0
2018. február 9., péntek 19:04
Az első rész után, itt vannak a másodikról készült képek is. Az előzővel megegyező minőségű a digibook. Nagyon igényes lett.

0