Keresés

Igazság ligája (BLU-RAY)

2018. február 28., szerda 23:00
A BvS, és a Justice League helyett egy kemény, sötét Batman filmet kellett volna előbb forgatni az öregedő bőregérről, Affleck-kel, meg a BvS-ben lenyomott páncéllal, és harci óriáskocsikkal. Meg persze értelmes forgatókönyvvel. Mert ez most egy durván összecsapott, előzményekért ordító gyenge iparosmunka lett, gusztustalan effektekkel, és Superman totális meggyalázásával. Az utolsó fél óra egy vicc volt. Szörnyű ilyet mondani, de ennél még a BvS is komolyabb, minőségibb volt. Az Acélember (amit én kedvelek) meg egyenesen műremek. Döglődik ez a filmes univerzum, mázli, hogy animációsok terén igényesen el vagyunk látva (Gotham by Gaslight).
0
2018. február 28., szerda 22:21
Ha a Wonder Womannnél a digit zsákoltam be akkor itt egyértelmű,hogy a sima változat lesz a nyerő,mert annyira nem lett jó de azért nézhető.
Erősen közepes összetákolt kis darab.
Ha a hányatott sorsáról dokufilm készülne az valószínűleg élvezetesebb lenne.
Azért élvezhető csak hagyni kéne az univerzumépítgetést,mert rohamtempóban ez nem megy.A Marvel egy szép ívet húz 10 év alatt.A DC meg olyan mint a Dark -universe fiaskó:mindig más film az univerzumindító,mert amelyik kezdene az nem sikerül túl jól.
A DC a tévében hasít inkább a sorozataival.A Gotham 4 éve stabil minőséget hoz,az Arrow kezd magához térni a 3. és 4. évados mélypontok után,a Flash és a Legends of tomorrow meg egyre szórakoztatóbb számomra.
Hát ez van szerintem :)
0