Keresés

Starsky és Hutch

2023. november 7., kedd 22:56
A borító és az adatlap nem jelzi, de az extrák magyar feliratosak, az audio kommentár is!!
0
2006. április 30., vasárnap 22:56
én most fogom megnézni
nem csináltatok vmi nagy kedvet hozzá
field írta,hogy adam sandler nemvmi jó szinész
én azé őt annak tartom
0
2005. október 16., vasárnap 14:13
Persze, végülis ízlések és pofonok különbözőek. Unalmas is lenne, ha mindenkinek ugyanaz tetszene :)
0
2005. október 16., vasárnap 13:50
Kedves Gamma!

Ez a film már annyira laza, hogy szerintem szét is esik. Én egyáltalán nem bánom, ha egy film kizárólag arról szól, hogy a főszereplő komikusok ökörködnek, de míg mondjuk Monty Pythonék vagy Leslie Nielsen marhaságai általában megnevettetnek, Wilson és Stiller humortalan erőlködései nagyon fárasztanak. Oké, én felfogtam az extrákból és az audiokommentárból, hogy a stáb remekül érezte magát forgatás közben. Kár, hogy én mint néző viszont egy cseppet sem szórakoztam olyan jól...
0
2005. október 16., vasárnap 12:49
Kedves Field!

Oké-oké, értem én, mire Gondolsz, de hidd el, a készítők nem is akartak többet egy nagyon laza, nagyon idióta kis filmnél. Poénok nem kellenek, mert maga a film minden lükeségével együtt már az. Én kétszer néztem meg tavaly, és bár másodjára már csak három csillagot adnék, azért egy kellemes moziélményként él emlékeimben. Igazi igénytelen szórakozás :]
0