Keresés

Tébolyult (DVD)

2018. december 24., hétfő 17:39
Na igen, Én is hasonlóképpen voltam :D nem is ismertem se a színészeket, se semmi, de a borítója megnyert :D
0
2018. december 24., hétfő 15:23
Számomra ez egy meglepetésmozi, mivel úgy álltam neki, hogy semmit sem tudtam róla, előzetest sem láttam, még azt sem vágtam, hogy Soderbergh rendezte. Úgy ültem neki, hogy egy újabb elmegyógyos tucathorrort fogok látni. Szerencsére tévedtem :)
0
2018. december 24., hétfő 15:01
Köszönöm!
Végre valaki akinek tetszett a film, hozzám hasonlóan :)
Én is ugyanezeket az érveket tudnám felsorolni, sajnos (sajnos?) tényleg nagyon reális és élethű a történet.
0
2018. december 24., hétfő 14:15
Kiváló alkotás, mely végig leköti a nézőt. A szinte abszurdba hajló kezdő felütés a képernyő elé szegez és el sem enged a záróképsorokig. A legnagyobb érdem egyrészt Claire Foy számlájára írható, aki nagyszerű arányérzékkel játssza a már-már önmaga épelméjűségében is kétkedő, sérült nőt; másrészt Joshua Leonard alakításának is köszönhető, akiről csak a film után esett le, hogy az Ideglelés egyik főszereplőjeként kezdte pályafutását.

Nem mehetek el szó nélkül Soderbergh kiváló rendezése, illetve technikai fogékonysága mellett sem, aminek eredménye, hogy egy iPhone7-el nyomta le az egész filmet. Megemlíteném még a zenét is, ami ugyan minimál, de a főtéma így is az idei esztendő egyik legjobbja... hiába, Thomas Newman már régi motoros.

Miközben a filmet nézzük, és az események szürrealizmusán töprengünk, be-bevillan egy gondolat, hogy ez bárkivel megtörténhet.
0