Keresés

ŰrDongó - limitált, fémdobozos változat ( sárga steelbook) (BLU-RAY)

2019. május 2., csütörtök 1:29
Tök jó volt ez a film! Imádtam a történetet, végre komolyság is párosult a poénok mellé, na és vééégre lábszárkefélés sem volt.

0
2019. április 27., szombat 1:08
Kerlek, ne  lopd el" a vágyaimat!
0
2019. április 26., péntek 18:27
Igen, az nem volt kis szó :D
0
2019. április 26., péntek 17:55
Megmondalak a Reninek! :D
most posts by TM
0
2019. április 26., péntek 15:48
Imádom én is, marha tehetségesnek tartom. Az Egy magányos tinédzserben valami iszonyat jó, mindent elmond, hogy még Woody Harrelson sem tudja tőle ellopni a  show"-t. :)
0
2019. április 26., péntek 14:25
A filmjei :P de grátiszként beszélhetünk a leányzóról is :D
0
2019. április 26., péntek 12:26
Hailee vagy a filmjei? :)
0
2019. április 25., csütörtök 21:21
Szívesen, örömmel hallom :)
Bay-jel amúgy nekem sincs :D kell ilyen is :)
Hailee esetében még gondolkoztam a kevésbé ismert, vagy le nem szinkronizált filmjein is. :)
Kíváncsi leszek, hogy tetszik!
0
2019. április 25., csütörtök 15:18
Jaja, megvan dvd-n, de még arra se került sor. Kösz!:)
most posts by TM
0
2019. április 25., csütörtök 14:56
Inkább a Szerelemre hangszerelve-t nézd meg...
0
2019. április 25., csütörtök 14:25
Szeretem az ilyen szenvedélyes írásokat, köszi!
Nekem is tetszett a film, hozzáteszem, hogy nekem Bay-jel sincs bajom, bejön a polgárpukkasztó stílusa, amivel sok haragost szerez. Szerintem nagy egyéniség. :D
Steinfeld kisasszonyt A félszeműben láttam, gyerekszínészként nem volt rossz, aztán Costner lányaként a 3 nap a haláligban, majd a Tökéletes hang 2-ben, s így értelemszerűen a 3-ban is kellett stírölnöm a... hangját. :).
A Magányos tinédzser kimaradt, de jó, hogy említetted, megnézem!
most posts by TM
0
2019. április 24., szerda 23:42
A kiadványról pedig:
Amit eddig láttam róla sajnos nem okoz végtelen örömöt, a külcsín noha jópofa nem lesz a kedvencem. Legalább a belső borító az egyik kedvenc képem a film poszterei közül :)
0
2019. április 24., szerda 23:41
"A legsötétebb éjszaka hozza el a legvilágosabb csillagot."

Még most is élénken élnek bennem a képsorok, a két kívülálló, szinte álomba illő és lehengerlő erejű barátságáról és bátorságáról.
Nagyon szeretem az olyan filmeket, műveket amiben két totál ellentétes karakter összeismerkedik egymással és az összecsiszolódás nem zökkenőmentes időszaka megannyi aranyos, megható, de nem utolsó sorban vicces pillanatot szül. Itt pedig bőven van ilyen!
Amikor megtudtam, hogy Hailee Steinfeld fogja játszani a főszerepet, éreztem, hogy nekem ezt látnom kell!
Hailee-t először a Magányos tinédzserben láttam játszani, sőt mi több remekelni, de egyből levett a lábamról. A fiatal színészben rejlő potenciál szinte vulkánként tombol és a filmjeiben rendre kilóg a mainstream vonalból. Számomra mindenképpen.
Ez itt sem volt másképp, mert hidegrázósan hozta a továbblépni képtelen 18. életévét betöltő lányt, Charliet, aki a múlt fogságában él, de az újdonsült barátja végül elég erőt ad neki a változásra, ami egy szép karakterfejlődéshez vezet egészen a film végéig.
A másik főszereplőnk pedig az autobot Űrdongó (Imádom az eredet filmeket), aki egy zabálni való karakter. Pazar volt látni az ismerkedését a világgal és Charlieval és, hogy mennyire benne volt minden buliban. Azonban amikor komolyan oda kellett tennie magát, a lányra pillantott és zúzni kezdett.
A történet (mert itt ez is volt, nem is akármilyen) pedig remek tanmese egy végső elkeseredettségében mindent feladó, de végül talpra álló lányról aki ha már a földön volt, vett is fel onnan valamit. Reményt, kitartást és elengedést ad nekünk, mert amihez túlzottan ragaszkodunk, végül sose lesz a miénk.
A látvány hozta az elvárt szintet, de közel sem ezen volt a hangsúly. Zenék mindegyike passzolt, rendezés és az operatőri munka előtt is le a kalappal.
Régebben egy barátomnak említettem, amire akkor csak nevetve legyintett, hogy a megérzéseim sosem csalnak. Valami azt súgta, hogy ez a film nekem akár egy új kedvencemmé is kinőheti magát és így is lett. Nem is beszélve az előítéletesekről...
Na és az apa-lánya kapcsolat... 😭Noha közel sem vagyok még apuka, annyit elárulhatok, hogy ez az a dolog a filmekben, (és mindenhol máshol) ami engem a legjobban megérint. Itt elég szomorú értelemben.

Végszó legyen annyi, hogy ajánlom mindenkinek aki egy kellemes, de nem agykikapcsolós kikapcsolódásra vágyik. Aki valami szépet szeretne tapasztalni és egy ifjú színész felemelkedését látni. Mert szebben teszi, mint egy csillag.
A fenéket is, ajánlom mindenkinek! Transformers ide vagy oda, tudott élni a lehetőséggel!
0
2019. április 24., szerda 20:20
Az ár és a formátum segít választanom. :) Jó kis mozi lett ez, igaz érezni a kisebb budget-et valamint hogy egyszerűbb és inkább szívhez szólóbb akar lenni az elődöknél. Néhol ront is a filmen, túl lightos és egyszerű. De! Űrdongót végre sikerült megkedvelnem - hardcore fan lévén az eredeti Űrdonó karakterét persze mindig kedveltem - szemben a Bayformers 5 felvonásával, ahol csak megakarták kedveltetni a nézőkkel.

Bónusz hogy a film véghez vitte azt, amiről sokan azt mondták anno is, hogy nem lehet és nem nézne ki jól a nagy vásznon. G1 szintű és hű, de mégis modernizált Transformerek, akiket bármelyik fan azonnal megismer. Mindezt egy látványos nyitányban, ami veri az első 5 Transformers film hangulatát oda-vissza!
0