A 300 az nekem is egyszer csak úgy gondolta, hogy ennyi volt… Pedig előtte 2-3szor szépen lement… Aztán amikor akciós volt újra beszereztem 🤷♂️
0
2024. január 2., kedd 14:15
14590
blurayfan1983 írta:
Ez jó, de lehet megvannak számlálva a napjai! Többen is mondták, hogy az övék sem lejátszható már. Mondjuk kidobni még így is sajnálom, marad polcdísznek!
Biztos szerencsém van, mert a mindenkinél lehalt 300 BD is a mai napig tökéletesen fut. Egyébként az Elite márkájú tokok (amiben a korai Fox-filmek is voltak) hajlamosak arra, hogy ködösítsék a korongot, ha hosszú ideig nem nyúl hozzá az ember. Én gyakran nézegetem a felületüket emiatt, tisztítás gyanánt mikroszálas szemüvegtörlőt használok. Csodákra képes és nem karcolja össze a korongot.
Ettől függetlenül előfordulhat, hogy bizonyos gyártási szériák hibásak és meghalnak idővel. Bár nálam eddig a 16 év alatt, amióta HD-re váltottam, mindössze egyetlen BD-korong adta meg magát, DVD viszont annál több.
1
2024. január 2., kedd 6:47
1490
Frank Horrigan írta:
Az enyém hibátlanul megy, pedig megvan egy jó ideje.
Ez jó, de lehet megvannak számlálva a napjai! Többen is mondták, hogy az övék sem lejátszható már. Mondjuk kidobni még így is sajnálom, marad polcdísznek!
0
2023. december 28., csütörtök 22:31
14590
blurayfan1983 írta:
Sziasztok. Akinek megvan, megtenné, hogy leellenőrzi? Nekem két lejátszó sem olvassa be, többszöri próbálkozásra sem. A második rész azonnal indult. A lemezzel lehet a gond?!
Az enyém hibátlanul megy, pedig megvan egy jó ideje.
0
2023. december 28., csütörtök 14:38
1490
predator1971 írta:
Szia!
Évekkel ezelőtt probáltam, több fajta lejátszón,de egyiken sem indult el,azt hittem egyedi eset,most már biztos ,hogy nem.
Köszi a gyors választ. Én most december-ben vettem meg az első három részt használtan, de már panaszkodni sem tudok az eladónak. Vajon tudott róla, hogy rossz a lemez? De a legrosszabb, hogy akkor nem érdemes újra megvenni mástól sem. :(
0
2023. december 28., csütörtök 11:38
29
blurayfan1983 írta:
Sziasztok. Akinek megvan, megtenné, hogy leellenőrzi? Nekem két lejátszó sem olvassa be, többszöri próbálkozásra sem. A második rész azonnal indult. A lemezzel lehet a gond?!
Szia!
Évekkel ezelőtt probáltam, több fajta lejátszón,de egyiken sem indult el,azt hittem egyedi eset,most már biztos ,hogy nem.
0
2023. december 28., csütörtök 11:28
1490