Keresés

Batman (2022) (UHD + 2 BD) (UHD)

2025. október 28., kedd 17:35
Sajnos az Xpress-nek is csak zsugorfóliás van.
0
2025. október 26., vasárnap 15:14
Frank Horrigan írta:
Mátrix 4-re emlékszem, azt nagyon elvseszték, de a lemezekkel nálam nem volt gond. Azóta már lecseréltem más kiadásra. Az alatt mit értesz hogy szépek amik manapság kaphatóak? Zsugorfólia, csak viszonylag normálisan van fóliázva?

Rendes ragasztott fóliás, nem zsugoros a mostani kínálat.

Jó tudni, köszi az infót. Be is rendelek akkor egyet.
0
2025. október 26., vasárnap 12:59
katobazsika írta:
Mátrix 4-re emlékszem, azt nagyon elvseszték, de a lemezekkel nálam nem volt gond. Azóta már lecseréltem más kiadásra. Az alatt mit értesz hogy szépek amik manapság kaphatóak? Zsugorfólia, csak viszonylag normálisan van fóliázva?

Rendes ragasztott fóliás, nem zsugoros a mostani kínálat.
0
2025. október 24., péntek 17:07
Frank Horrigan írta:
Na ez jó hír lenne, rákérdezek Xpress-nél. Offline nem láttam, csak az eddigiekből kiindulva a sima BD kiadások kaptak normál csomagolást, a 4K kiadások már nem... Reménykedek.

Megjelenéskor valóban okádékul nézett ki az összes, de amik most kaphatóak, azok már szépek. A belbecs már más kérdés, remélhetőleg a lemezek se gányoltak. Lassan bepróbálok egyet belőle, hátha mákom lesz, mint a Mátrix 4-gyel is volt, igaz az a mai napig fos kivitelű, ha valahol beleszalad az ember, de a sajátomban legalább makulátlanok a korongok, a tokját meg azóta lecseréltem.

0
2025. október 24., péntek 9:48
katobazsika írta:
Na ez jó hír lenne, rákérdezek Xpress-nél. Offline nem láttam, csak az eddigiekből kiindulva a sima BD kiadások kaptak normál csomagolást, a 4K kiadások már nem... Reménykedek.

Megjelenéskor valóban okádékul nézett ki az összes, de amik most kaphatóak, azok már szépek. A belbecs már más kérdés, remélhetőleg a lemezek se gányoltak. Lassan bepróbálok egyet belőle, hátha mákom lesz, mint a Mátrix 4-gyel is volt, igaz az a mai napig fos kivitelű, ha valahol beleszalad az ember, de a sajátomban legalább makulátlanok a korongok, a tokját meg azóta lecseréltem.
0
2025. október 23., csütörtök 14:03
Frank Horrigan írta:
Ugye jól gondolom, hogy ennek a csomagolás is a "szokásos" zsugorfólia?

Igen, Marika néni csinálta a főnök garázsában.

Valahogy sejtettem, köszo az infót. :))

Amiket offline látok, azok csodával határos módon rendes fóliásak, nem zsugorosak.

0
2025. október 23., csütörtök 13:17
katobazsika írta:

Amiket offline látok, azok csodával határos módon rendes fóliásak, nem zsugorosak.
0
2025. október 23., csütörtök 9:02
Dömi írta:

0
2025. október 23., csütörtök 7:16
katobazsika írta:

0
2025. október 23., csütörtök 7:16
katobazsika írta:

Igen, Marika néni csinálta a főnök garázsban.
0
2025. október 22., szerda 20:24
0